Când începe „Te cunosc de undeva”. Alina Pușcaș a anunțat cum se va difuza emisiunea de la Antena 1

Când începe „Te cunosc de undeva”. Alina Pușcaș a anunțat cum se va difuza emisiunea de la Antena 1
Când începe „Te cunosc de undeva” sezonul 17. Alina Pușcaș a anunțat și când se va difuza emisiunea de la Antena 1 / Foto: Facebook / Te cunosc de undeva

Fanii emisiuni „Te cunosc de undeva” vor avea parte de o mare surpriză. Prezentatoarea Alina Pușcaș a anunțat când vor începe filmările și mai ales când se va difuza emisiunea de la Antena 1, ce a ajuns deja la sezonul 17.

În această toamnă, fanii nu s-au mai bucurat de un nou sezon „Te cunosc de undeva” așa cum erau obișnuiți, dar au avut parte de alte surprize pe cinste. Sâmbăta seara show-ul iUmor a ținut locul emisiunii în care celebrități din România se întreg în interpretarea artiștilor autohtoni sau de peste Ocean.

Când începe „Te cunosc de undeva” sezonul 17, la Antena 1

Alina Pușcaș a participat recent, la filmările unei ediții speciale ce va fi difuzată la Antena 1. În acest context, fanii i-au scris și au întrebat-o dacă nu cumva au început filmările pentru „Te cunosc de undeva”.

Vedeta i-a lămurit rapid. Încă nu au început filmările pentru celebrul show de la Antena 1, ci a participat la o ediție specială cu „roast-uri”, ce va fi difuzată în curând. După cum s-a putut vedea în story-urile postatea de brunetă, din platoul de la Antena 1, în ediția specială vor apărea și Andreea Bălan, dar și Nea Marin și actrița Paul Chirilă.

Cât despre filmările de la „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș a mărturisit că vor începe în luna ianuarie a anului viitor, iar emisiunea se va difuza la Antena 1 din primăvara 2022.

„Am fost la filmările pentru o ediție specială, cu ocazia aniversării a 28 de ani de Antena 1 (…) Dacă tot venise vorba de Te cunosc de undeva, vă spun că vom începe filmările undeva prin ianuarie, iar sezonul se va difuza în primăvară. Este sezonul 17, vă dați seama?! Mi-a fost atât de dorm, abia aștept!”, a spus Alina Pușcaș pe story.

Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul 17

Emisiunea de la Antena 1 a ajuns la sezonul 17, după cum a confirmat și prezentatoarea show-ului. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine vor fi cuncurenții din acest sezon și ce personaje vor fi nevoiți să interpreteze.

În sezonul cu numărul 16, concurenții au fost: Radu Ștefan Bănică; Emilia Popescu; Mirela Vaida; Pepe; Cristina Vasiu; Adriana Trandafir și Romică Țociu; Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu; Ana Baniciu și Raluka.

Radu Ștefan Bănică a făcut senzație în momentul în care a fost nevoit să se deghizeze în Lady Gaga, iar astfel a reușit chiar să câștige prima gală a emisiunii.

Jurații care au participat în ultimul sezon: Andreea Bălan; Ozana Barabancea; Aurelian Temișan; Cristian Iacob.

Urmăriți B1TV.ro și pe