Radu Ștefan Bănică a rupt gura târgului la ” Te cunosc de undeva”. Fiul lui Bănică Jr. s-a transformat în „Lady Gaga” și a câștigat prima gală

Radu Ștefan Bănică a rupt gura târgului la  Te cunosc de undeva. Fiul lui Bănică Jr. s-a transformat în Lady Gaga și a câștigat prima gală

Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică Jr., a făcut senzațiesâmbătă seara, în debutul celui de-al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva”. Adolescentul de 18 ania avut un rol dificil, fiind nevoit să se deghizeze înLady Gaga și să pună în scenă câteva secvețe din piesa”Bad Romance”, însă a reușit să devină câștigătorul primei gale.

Fiul cântărețului a tras laruleta unul dintre cele mai grele roluri: cel de travestit, care a prespus epilat, cu unghii false, gene lungi, lentile de contact, perucă şi tocuri.

„Urmează un debut special, ne-am mândri să spunem că pe scena noastră s-a mai născut o stea. Puștiul pe care îl veți iubi pentru curajul și pentru naturalețea sa este a treia generație dintr-o familie care a făcut istorie în divertismentul românesc”, l-a prezentat Cosmin Seleși.

Jurații au fost impresionați de prestația lui Bănică, iarOzana Barabancea i-a acordat punctaj maxim, 12 puncte.

„Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic”, a mai spus Ozana Barabancea.

„Te așteptai la asta?! I-ai spulberat pe toți!„, l-a întrebat Alina Pușcaș, când l-a premiat.

Băiatul s-a arătat și el surprins la rândul lui, de transformarea sa uluitoare.

„Tot ce nu mă așteptam s-a întâmplat, dar tot…De la tocuri, la coregrafie, la acești pantaloni minunați, la acest păr minunat”, a spus Radu Ștefan.

Te cunosc de undeva!”, a revenit sâmbătă seara, la Antena 1, cu cel de-al 16-lea sezon. 11concurenți talentați vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în fiecare sâmbătă.Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.