Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”
Foto: Facebook/ Asia Express Romania

Cuza se numără printre cele 18 concurenți care au acceptat provocarea Antenei 1 și a plecat pe Drumul Împăraților alături de cel mai bun prieten din copilărie și colegul său de trupă, Emi.

Cei doi concurenți s-au remarcat, încă de la începutul competiției datorită simțului umorului pe care îl au.

Cuza a devenit celebru după ce parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat, de atunci, peste 1,8 milioane de oameni.

Concurentul de la Asia Express este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. La scurt timp, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost pe placul lui, potrivit a1.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CUZA (@cuza.nt)

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4

Acum, Cuza este una dintre cele mai apreciate prezențe în mediul online. Însă, cu toate că mulți îl știu, puțini cunosc numele să real.

În buletinul concurentului de la ”Asia Express”  este Iulian-Adrian Popescu, iar familia îl alintă Adi.

“Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)”, a explicat el, potrivit sursei citate.

Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”

Cuza și-a primit porecla la o vârstă fragedă, în urma unei serbării din clasa a patra.

”Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, a spus Cuza, în urmă cu patru ani, înainte de a participa la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CUZA (@cuza.nt)

Urmăriți B1TV.ro și pe