Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express

Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express
Foto: Facebook/ Asia Express

Cuza și Lidia Buble au avut parte de o experiență neașteptată în emisiunea în cadrul emisiunii ”Asia express”. Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express de o tânără care le-a ieșit în cale.

Găsirea transportului pentru a se deplasa de la o misiune este una dintre cele mai mari probleme pe care concurenții le întâmpină.

Lidia Buble și Cuza, sărutați de o turcoaică

Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express. Cuza și Emi au oprit o mașină în care se aflau două tinere, însă după câteva discuții, acestea au decis să îşi continue drumul. Dar, peste zece minute tinere s-au răzgândit, potrivit viva.ro.

Cuza, fericit că a plecat de pe loc, a cerut-o în căsătorie pe una dintre tipe, o turcoaică. După mai multe glume, acesta și turcoaica s-au sărutat.

„La un moment dat, fata mea se lasă… Ăsta (n.r. Emi), prostul pământului striga ‘Kiss, kiss’ (n.r. sărut). Și eu… ‘Da, kiss, kiss’. Și începe măi, bossule, să mă pupe pe gât și eram așa… ‘E bine!’, a spus Cuza la Antena 1.

Ulterior, după ce i-au lăsat pe băieți la cazare, cele două tinere le-au ajutat și pe Lidia Buble și sora ei. Însă, nici Lidia Buble n-a scăpat de sărutat.

Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât...'

Foto: Antena 1

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său