Carmen Harra, profeție sumbră despre vaccin și pandemie. Ce ar urma să trăiască omenirea până în 2033

Carmen Harra, profeție sumbră despre vaccin și pandemie. Ce ar urma să trăiască omenirea până în 2033

Prezicătoarea Carmen Harra a transmis un mesaj sumbru pentru români. Vestea care privește pandemia și vaccinul împotriva virusului, nu este una prea bună. Harra a anunțat că virusul va reveni odată cu sosirea toamnei și că vaccinurile nu vor fi o soluție.

Carmen Harra a adus o veste cutremurătoare în rândul românilor. Potrivit preziunilor sale, virusul ucigaș se va reîntoarce în toamnă, iar vaccinurile nu vor avea o eficiență de 100%. Până 2033, clarvăzătoarea anunță mari schimbări în viața oamenilor.

Carmen Harra, profeție sumbră despre pandemie și eficiența vaccinurilor

Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, legate de pandemie și de noul virus. Recent, ea a făcut o dezvăluire uluitoare, despre normalitate și mai ales despre un al doilea val al pandemiei. Potrivit spuselor acesteia, deși oamenii vor reveni treptat la viața lor normală, virusul nu va dispărea și va continua să facă ravagii.

Prezicătoare ce trăiește acum în Statele Unite a explicat că virusul va reveni în toamnă și că mutațiile pe care le va suferi nu vor permite găsirea unei soluții eficiente în totalitate. Spre exemplu, din cauza mutațiilor, vaccinurile vor reuși să trateze doar anumite aspecte ale virusului, fără a găsi soluția completă.

Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (…) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!”, a explicat Carmen Harra potrivit Spynews.ro.

Cum va arăta omenirea până în 2033

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut și o descriere a întregii omeniri, în criza actuală, până în 2033. Se pare că fiecare persoană trebuie să își cântărească deciziile și să le ia cu mare înțelepciune, pentru a nu conduce la haos și la o experiență catastrofală, așa cum a numit-o chiar ea.

Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”, a continuat clarvăzătoarea Carmen Harra, potrivit sursei citate anterior.

Carmen Harra a prezis criza din 2020

Potrivit Ciao.ro, încă din toamna anului trecut, femeia a prezic evenimentele mai puțin fericite care au avut loc pe parcursul acestui an. La acea vreme multă lume nu ar fi crezut în previziunile lui Harra.

Trebuie ceva să ni se întâmple, ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global (…) O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rău de atât. Am ajuns la o cumpănă. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți (…) Sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, era mesajul pe care îl transmitea Carmen Harra la acea vreme, potrivit sursei citate anterior.

Tags: