Laura Cosoi, declarații despre căsnicie și cea de-a doua sarcină: ”Există și momente de tensiune”

Laura Cosoi, declarații despre căsnicie și cea de-a doua sarcină: ”Există și momente de tensiune”
FOTO: Facebook / Laura Cosoi

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani, trăiește o adevărată poveste de dragoste și este mai împlinita ca niciodată. Vedeta este căsătorită de cinci ani cu omul de afaceri Cosmin Curticapean, are o fetiță în vârstă de 2 ani cu soțul său și este însărcinată pentru a doua oară, urmând să nască în luna august tot o fetiță.

Laura Cosoi, despre căsnicia cu Cosmin: ”Există și momente de tensiune”

Vedeta a vorbit, într-un interviu pentru Click, că îl cunoaște pe soțul său de 17 ani, însă formează un cuplu de 8 ani și de 5 ani sunt căsătoriți. Aceasta consideră că au nimerit unul în viața celuilalt la timpul potrivit și ”suntem o echipă, parteneri, suntem soț și soție”.

”Există și momente de tensiune, dar sunt atât de puține, încât sunt nesemnificative în comparație cu fericirea de a avea o familie și a lucra împreună să funcționeze, să avem grijă unul de celalalt ca soț și sotie, să ne protejam, să ne ținem în brațe. Încercam astfel să îi dam Ritei (fiica lor de 2 ani, n.r.) un exemplu și de soț și sotie, nu doar de părinți”, a afirmat Laura Cosoi.

Vedeta a mai spus că soțul său este un tată perfect, așa cum și-a dorit pentru copiii ei.

Laura Cosoi, despre cea de-a doua sarcină: ”A fost o surpriză și o binecuvântare”

Vedeta a mărturisit că cea de-a doua sarcină a fost o surpriză și o binecuvântare. Cei doi și-au dorit un al doilea copil foare mult.

”Bucuria a fost imensă, nici nu pot să descriu. Nu ne venea să credem că ni se întâmplă și cu lacrimi de fericire i-am mulțumit lui Dumnezeu. Ne-am dorit mereu o familie cu mai mulți copii”, a spus Laura.

Aceasta a mai menționat că urmează să nască în luna august, dar nu știe exact în ce zi, dorindu-și să fie o naștere naturală.

”Bineînțeles, am emoții, dar îmi place foarte mult perioada aceasta. Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt și mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută cu Rita și cu surioara cea mica, așa cum obișnuim noi să îi spunem”, a adăugat vedeta.

Ea a mai menționat că cea de-a doua sarcină nu i s-a părut atât de diferită de prima. A mai spus că nu a prea avut poftă de mâncare în primul trimestru. De asemenea, Laura Cosoi a declarat că, ”la cea de-a doua sarcină am luat mai puține kilograme fată de prima și burta parcă e mai mică. Dar asta contează cel mai puțin. Ce e important e să fii sănătos și cam atât”.

Cât despre Rita, Laura a declarat că fetița sa a înțeles că va avea o surioară și deja o așteaptă, vorbește cu ea, vrea să îi dea să mănânce.

”Inițial, am încercat să o obișnuim cu gândul că va veni surioara ei, dar nu a fost cazul să ne obosim prea mult pentru că e foarte, foarte conștientă de lucrul acesta. Pentru că Rita vorbește foarte bine, am avut o discuție ca și cu un om mare. I-am explicat că mami va pleca vreo două zile de acasă și apoi se va întoarce cu surioara ei”, a spus ea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe