Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel: „Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii”

Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel: „Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii”
Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel. Sursa: Instagram/ Monica Anghel

Monica Anghel este proprietara unei pensiuni din Argeș, unde obișnuiește să-și petreacă vacanțele împreună cu familia și prietenii. Conacul cu opt camere a fost cumpărat în 2015, iar prețul unei nopți de cazare este unul prietenos pentru turiștii din toate colțurile țării.

Proprietatea a aparținut unui producător local de cherestea şi mobilier și a fost transformată complet de către cântăreață. Pentru că zilele acestea se află acolo, Monica Anghel a postat pe rețelele de socializare imagini cu locul care i-a devenit a doua casă, potrivit viva.ro.

Cât costă o noapte de cazare la conacul Monicăi Anghel

Aflată la la 5 kilometri de satul Gămăceşti, pensiunea este dotată cu camere spațioase, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video. Cântăreața a mărturisit că a ales să deschidă această afacere aici pentru că bunicul său este din Argeș.

Un sejur de 6 nopți, cu mic dejun inclus, pentru o familie cu un copil costă aproximativ 1500 de lei, se arată pe site-urile de profil.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a povestit Monica Anghel acum ceva timp.

„Avem un administrator care se ocupă, adică tata, și, mă rog, evident că mai promovez din când în când, că e totuși pensiunea noastră, a familiei”, a declarat Monica Anghel.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

Un loc unde se poate bucura de frumusețea naturii

Monica Anghel a mărturisit că în perioada în care fiul ei făcea orele în format online, a petrecut trei săptămâni la pensiunea din Argeș, unde s-a putut bucura de frumusețea naturii.

„Este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de frumsețea naturii. Fiul meu (în vârstă de 10 ani, se bucură de toți gușterii. A muls și capra pentru prima dată.

De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii”, a spus Monica Anghel la „Vorbește lumea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe