Cătălin Bordea, mărturisiri după ce el și soția lui s-au vindecat de coronavirus: „Am experimentat bătrânețea”

Cătălin Bordea, mărturisiri după ce el și soția lui s-au vindecat de coronavirus: „Am experimentat bătrânețea”
Sursa Foto: Știrescu.ro

Îndrăgitul artist de stand-up comedy, Cătălin Bordea, și soția lui, Livia,se numără printre persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2.Comediantul a făcut primele declarații, după ce s-a vindecat de malaria respiratorie declanșată de Covid-19, povestind cu lux de amănunte experiența prin care a trecut atât el, cât și partenera lui de viață.

Cătălin Bordea, testat pozitiv cu noul coronavirus

La scurt timp după ce s-a vindecat de Covid-19,Cătălin Bordea și-a luat inima în dinți și a făcut dezvăluiri despre experiența neplăcută prin care a trecut după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Totul a început într-o seară, când un invitat de la emisiunea lui Dan Capatos a făcut temperatură. Imediat prezentatorul emisiunii i-a cerut acestuia să meargă să își facă testul PCR pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2. Ulterior, Cătălin și soția lui,Livia, au fost testați și au iești pozitvi.

Conform primelor informații, se pare că iubita lui Cătălin și-a pierdut gustul și mirosul, în schimb, comediantul a avut dureri mari de mușchi și o stare de somnolență.

”N-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva”

Cătălin Borea a comparat infectarea cu Covid-19 cu o etapă a bătrâneții. Artistul a mărturisit că senzația de oboseală acută a fost simptomul predominant, fiind însoțit ulterior de febră musculară și durere de mușchi.

“Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi”, a dezvăluit comediantul, potrivit antenastars.ro.

În ceea ce o privește pe soția sa, Livia, aceasta și-a pierdut și gustul și mirosul. În ciuda momentelor grele cu care Livia s-aconfruntat, Cătălina făcut o glumă pe baza acestui lucru.

„Nu dispar celelalte, eu n-am trecut… Livia a rămas fără gust și miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toți anii de relație, pentru că ea a rămas fără miros. Ea nu știe (…) Am avut trei zile de glorie.”,a mai spus Cătălin Bordea.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori