Cătalin Botezatu, infectat cu COVID-19. Designerul, în grupa de risc, din cauza gravelor probleme de sănătate din ultimii ani

Cătalin Botezatu, infectat cu COVID-19. Designerul, în grupa de risc, din cauza gravelor probleme de sănătate din ultimii ani
sursa Foto: Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. Creatorul de modă s-a temut pentru viața lui, știind că sănătatea sa este destul de fragilă. El a fost norocos, pentru că a făcut o formă ușoară. În ultimii ani, i-au fost montate 5 stenturi la inimă și a fost operat de mai multe ori de cancer de colon.

Da, am avutCOVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară.

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a povestit creatorul de modă Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Botezatu și-a făcut analize amănunțite după ce s-a vindecat de COVID-19

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. (…) Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva.

Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai spus creatorul de modă.