Cătălin Botezatu, pentru prima oară în Vama Veche! Cu ce impresii a rămas vedeta: „Parcă nu ești în Romania”

Cătălin Botezatu, pentru prima oară în Vama Veche! Cu ce impresii a rămas vedeta: „Parcă nu ești în Romania”
Foto: Instagram

Celebrul creator de modă a ajuns pentru prima oară în Vama Veche. Cătălin Botezatu a arămas impresionat de litoralul românesc. Vedeta regretă că nu a cunoscut zona mai devreme, ci de abia acum, la 55 de ani, și le recomandă tuturor, indiferent de statutul social, să viziteze măcar o dată Vama Veche.

Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă pentru România

Cătălin Botezatu regretă că a descoperit Vama Veche atât de târziu, la vârsta de 55 de ani. Totodată, le recomandă tuturor, indiferent de statutul social, să încerce cel puțin o dată acea experiență de pe litoralul românesc, relatează Viva.

De obicei, creatorul de modă își petrecea vacanțele în destinații luxoase. În cadrul uni interviu, el a vorbit despre experiența unui concediu în România.

„E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locatii… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici. Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă, Ilios. Când am intrat în ea mi s-a părut că mă aflu în altă țară.

Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici. Aceeași impresie mi-au dat-o și alte construcții. Parcă nu făceau parte din acea Vamă de care auzisem eu. Să nu mai spun de plajele frumoase, de muzică, baruri, cluburile extraordinare cu decorațiuni frumoase”

Creatorul de modă, surprins de oameni și locuri

„M-a surprins să văd oameni foarte mișto și să văd partea de vamaioți, oamenii tipic vămii, dar și oameni ok, din toată țara. Oamenii vămii cu acel șarm, acea poezie, acea chestie unică, cum doar în România și în Vamă găsești. La polul opus se spune că, dacă nu ai cunoscut Mykonosul de acum 25 de ani, Mykonosul de atunci nu se mai compară cu Mykonosul de acum.

Așa se întâmplă și cu Vama, unde rămân oamenii superbi ai Vămii, dar și oameni din toate păturile sociale, care vin și trăiesc liber acest spirit. Se integrează imediat. Până și eu am reușit să fac asta, datorită unor condiții. Proprietarii vilei unde am fost cazat au făcut niște lucruri minunate”

Mâncarea de pe litoral a afost pe placul vedetei

„Mâncarea este extraordinară în Vamă, varietatea… Faptul că poți mânca peste tot pește proaspăt. Pescarii vin la prima oră, este un vibe fantastic. Îmi pare rău că am descoperit atât de târziu, dar, în același timp, știu că am o destinație aproape de București și pot oricând, la numai 2 ore și jumătate, să mă simt extraordinar.

Să mă simt liber, să să simt bine, să mănânc bine. E nemaipomenit. Ceea ce se întâmplă cu acest loc minunat din România efectiv e o experiență, pe care toți cei care nu au trăit-o, trebuie să o trăiască, indiferent de nivel, de clasă social”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)