Cătălin Cazacu, despre viața sentimentală. „Îmi doresc foarte tare ca nunta să fie făcută o singură dată”

Cătălin Cazacu, despre viața sentimentală. „Îmi doresc foarte tare ca nunta să fie făcută o singură dată”
sursa Foto: Instagram // Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a revenit în București pentru a se pregăti pentru un nou sezon al emisiunii difuzate pe Kanal D, „Cash Taxi”. Vedeta a avut aproape trei luni, din perioada de izolare, pe care le-a petrecut zilnic alături de fiul său, în vârstă de 10 ani. Cătălin Cazacu s-a bucurat de timpul pe care l-a avut alături de copil, însă, în ceea ce privește însurătoarea, acesta nu se grăbește. Spune că a ajuns într-o fază a vieții lui în care și-a descoperit liniștea.

Cătălin Cazacu nu are planuri de însurătoare

Cătălin Cazacu a declarat că decizia în ceea ce privește o eventuală căsătorie nu va veni din partea lui pentru că aceasta este genul acela de experiență care va trebui să-l „lovească în spate”.

„E genul de experiență care trebuie să mă lovească în spate. Cu siguranță nu va veni din partea mea: „gata, acum mă însor”. Sunt în faza vieții mele în care am descoperit liniștea, ceea ce e mare lucru și îmi place cu mine. Am ajuns să mă cunosc mai bine și, până la urmă… așa băiat bun, de ce să-l chinuim?”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Întrebat dacă nu îi este teamă că va rămâne singur, Cătălin Cazacu recunoaște că s-a mai confruntat de-a lungul timpului cu astfel de situații, dar nu își face griji.

„M-am confruntat de-a lungul timpului cu astfel de situații. Dar, când o fată îmi spune că mă părăsește, o întreb ce vrea de fapt să-mi spună: că pleacă și mă lasă singur în casa mea, cu tot ce am eu, de la mașină, la banii mei, la munca mea, și cu toate fetele astea din jur? Ce pot să-i zic: “te rog, nu pleca?” Serios vorbind, eu cred că trebuie să ajungi la o super înțelegere și un super ambient pentru toată lumea. Ca să funcționeze”, a mai mărturisit acesta.

Cătălin Cazacu, despre sufletul său pereche

Cătălin Cazacu nu neagă faptul că nu și-a găsit sufletul pereche până acum, doar că nu a venit momentul ca el să facă pasul cel mare. De asemenea, își dorește foarte tare să se căsătorească o singură dată.

„Nu spun că nu am găsit-o sau că nu există, spun doar că nu a venit momentul ăla când să cânte preotul în Biserică, să mă învârtă în jurul altarului și să-mi pună coroana pe cap. Ca idee, îmi doresc foarte tare ca nunta să fie făcută o singură dată. Dacă am reușit să ajung atât de departe fără să stric relația sper ca, din momentul ăsta, dacă mă căsătoresc, să o fac pentru totdeauna”, a dezvălui Cătălin Cazacu pentru sursa citată mai sus.

Pe de altă parte, odată cu trecerea anilor, cresc și pretențiile de la persoana de lângă tine. Lucru, valabil și pentru Cătălin Cazacu. Totuși, acesta recunoaște că nici el nu mai este același care era la 20 de ani.

„Așa e, mi-am dat și eu seama că, trecând vremea e tot mai greu. Pe de-o parte devin și eu mai dificil. Am tabieturile mele, nu vreau nimeni să-mi facă deranj nici în minte, nici în casă. În dezordinea mea eu știu să fac ordine. În plus, odată cu înaintarea în vârstă începi să deschizi ochii. Adică, la 20 de ani, eram ușor de prostit, mă prosteai cu biletul de autobuz în buzunar, acum e mai greu să mă prostești. Am și văzut multe la viața mea și am văzut și cam toate tipologiile de femei. E greu să mă mai prostești. Nu e imposibil, dar e greu”, a mai mărturisit vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:05 - Poliția Locală Brașov cere schimbarea legii în cazul oamenilor fără adăpost. Vrea ca aceștia să poată fi duși în centrele de zi: „95% refuză să se deplaseze și să primească serviciile”
09:02 - Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit drama care i-a marcat copilăria: „Am ajuns piele și os. Foamea m-a înnebunit. Am crescut cu atac de panică”
08:57 - Armata SUA a lansat lovituri aeriene în Siria, după ce un atac cu dronă iraniană a ucis mai mulți soldați americani
08:51 - Continuă disputa între China și SUA din cauza unui distrugător de rachete american aflat în Marea Chinei de Sud
08:48 - Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, la cuțite: „Ai înțeles total greșit! Puteai să mă suni, să mă întrebi”
08:41 - Marcel Boloș: „Rotativa guvernamentală ar trebui amânată după depunerea cererii de plată numărul 3 din PNRR” / Despre implementarea reformelor: „Flexibilitatea Comisiei Europene tinde spre zero”
08:36 - Trei mașini s-au făcut scrum într-o parcare din Vâlcea. Momentul în care piromanul a dat foc surprins pe camerele stradale (VIDEO)
08:25 - Situație neașteptată pentru Mihai Bobonete într-o benzinărie / O angajată l-a confundat cu un alt artist și l-a luat la rost: „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt”
08:15 - Patru focare de COVID 19 la Spitalul Județean Sibiu: Cel mai mare are 30 de cazuri
08:15 - Amenințare cu bombă la bordul unei curse Tarom Tel Aviv – București. Avionul a aterizat de urgență la Istanbul / Întârzieri pe Aeroportul Otopeni din cauza unui atac cibernetic (VIDEO)