Cătălina Ponor s-a logodit cu Bogdan Jianu. Cum arată prețiosul inel de logodnă primit de fosta gimnastă (GALERIE FOTO)

Cătălina Ponor a spus „DA” cu puțin timp în urmă, când a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, regizorul Bogdan Jianu. 

Sportiva a dat vestea pe pagina ei personală de Instagram și a postat un mesaj emoționat alături de fotografia cu prețiosul inel de logodnă cu diamant pe care tocmai l-a primit. 

Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus „DA” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

 

 

 

Cine este viitorul soț al Cătălinei Ponor

 

Bogdan Jianu, în vâstă de 50, de ani este fostul soț al cântăreței a trupei exotic, Julia Jiana( Chelaru). Cei doi au avut o relație de 16 ani, dintre care au fost căsătoriți 9. Divorțl s-a pronunțat în 2018. 

 

 

Relația Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

 

Jianu este un cator și regizor din Pitești și a jucat în producții românești precum „Vine Poliția”, „Hunted”, „Mihai Viteazu”, „Dacii”, „Vlad Draculea” și „Iancu Jianu”. El este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze. Extrem de discretă cu detaliile din viața persoanală, sportiva a confirmat relația cu regizorul abia la începutul acestui an, intr-un interviu acordat revistei viva. La acel moment, povestea de dragoste dintre cei doi începuse deja de mai bine de 1 an și jumătate, chiar dacă se cunosc de 14 ani. Apropiații cuplului spun că cei doi îndrăgostiți se potrivesc, au multe în comun, printre care iubirea pentru animale, pentru câini şi cai.

Bogdan i-a stat alături sportive şi în 2011 când a fost diagnosticată cu tahicardie, combinată cu o uşoară malformaţie și a fost operată de la Spitalul Floreasca.

 

 

În trecut, Cătălina a avut o relație de aproape 4 ani cu gimnastul puertorican Tommy Ramos. 

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.