Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”

Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
Foto: Instagram

Mario Fresh le-a dezvăluit fanilor săi ce mașină și-a cumpărat acum. A postat primele imagini cu SUV-ul ales pe contul personal de Instagram, alături de un mesaj care i-a emoționat pe urmăritorii lui din mediul online.

Cariera de succes a lui Mario Fresh „dă roade”, iar muzica lui aduce în cont bani suficienți pentru a-și permite o mașină de lux ca cea achiziționată recent. Atât Alexia Eram, cât și iubitul ei, și-au investit o mare parte din banii câștigați pentru a-și putea îndeplini câte un vis.

Suma impresionantă plătită de Mario Fresh pentru noua sa mașină

Cu toate că nu a menționat modelul exact, dacă ne uităm la cele asemănătoare de pe site-ul oficial BMW, putem observa că un astfel de SUV depășește lejer 100.000 de euro, notează Viva.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mario Fresh (@goldenboymario)

„Visele devin realitate. Când munca dă roade. Lucrurile astea au un gust extraordinar când vin dintr-un efort considerabil. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere și că mă lasă să muncesc la capacitate maximă. Vă mulțumesc și vouă pentru toată susținerea și îi mai mulțumesc și lui Vlad Cosma că m-a suportat 2 luni până a ajuns mașina la mine și că s-a ocupat cel mai profi chiar și de cel mai mic detaliu”, este mesajul postat de Mario Fresh, pe contul personal de Instagram.

Ce defecte are Mario Fresh, potrivit Alexiei Eram

Povestea de iubire a tinerilor este la al 6-lea an și devine parcă tot mai sinceră și mai puternică. Fiica Andreei Esca nu s-a ferit să spună ce defecte are, de fapt, cântărețul.

„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enervează când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe «background», gata, s-a terminat povestea!”, a menționat Alexia Eram, potrivit Cancan.

Fiica Andreei Esca a dezvăluit că relația cu Mario Fresh este prima cea mai serioasă, iar atunci când se ceartă, găsesc mereu o cale de mijloc pentru a soluționa conflictul.

„Mario e prima mea relație serioasă, facem șase ani poimâine. E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună.

Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt. Eu (n.r. – fac pasul către împăcare), mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece. El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!”, a adăugat fiica Andreei Esca potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe