Alexia Eram își sărbătorește ziua de naștere! Cu ce a surprins-o Mario Fresh pe fiica Andreei Esca: „La mulți ani, femeie frumoasă!”

Alexia Eram își sărbătorește ziua de naștere! Cu ce a surprins-o Mario Fresh pe fiica Andreei Esca: „La mulți ani, femeie frumoasă!”
Foto: Instagram

Fiica Andreei Esca își sărbătorește astăzi ziua de naștere. A împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani, așadar, chiar la miezul nopții, prietenii apropiați, dar și familia, bineînțeles în frunte cu Mario Fresh, i-au făcut o surpriză pe cinste.

Tânăra a primit deja cele mai frumoasă urări, dar și surprize din partea Andreei Esca, mama ei, dar și din partea lui Mario Fresh, iubitul său.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Alexia Eram, surprinsă la miezul nopții

Astăzi, 31 august, e ziua de naștere a Alexiei Eram. Astfel, la miezul nopții, Andreea Esca a mers la ea, în apartamentul unde locuiește, cu flori și tort, însă nu singură. I-a avut alături pe cei mai importanți prieteni ai Alexiei. Toți i-au cântat la mulți ani, sărbătorita a suflat în lumânări și și-a pus și o dorință.

Mama sa a postat și un mesaj pe rețelele de socializare: „La mulți ani @alexiaeram ! Ești perfectă! Să nu uiți asta niciodată! Te iubesc”, a scris Andreea Esca.

Fiica Andreei Esca a postat mai multe imagini de la ziua ei de naștere, însă, cu siguranță, urmează să sărbătorească și astăzi. Între timp, un mesaj dulce i-a lăsat și Mario Fresh pe Instagram.

„La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”, a scris Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de șase ani

În această vară, cuplul a sărbătorit 6 ani de când sunt împreună. Erau doar doi adolescenți atunci când s-au cunoscut, însă s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

Aveau câte 16 și, respectiv, 17 ani când s-au cunoscut, în 2016. În pofida faptului că se iubesc și sunt de mulți ani în relație, subiectul căsătoriei nu este deschis. La un moment, Alexia Eram a dezvăluit că nu se grăbește.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene