Câți bani câștigă actorii din serialul „Las Fierbinți”. Adrian Văncică, alis Celentano, este cel mai bine plătit (GALERIE FOTO-VIDEO)

Sursa Foto: Instagram

În fiecare seară de marți și joi, românii se adună în fața televizoarelor pentru satiricul serial Las Fierbinți. După 8 ani de difuzare, episoadele producției încă țin oamenii lipiți de televizor, ceea ce plasează Pro Tv-ul pe primele locuri la audiență și generează venituri uriașe.În aceste condiții,remunerația actorilor este pe măsură.

Cât câștigă actorii din serialul Las Fierbinți

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial este Bobiță, proprietarul de cârciumă, interpretat de talentatul Mihai Bobonete. Potrivitimpact.ro, acesta ar primi1000 de euro pentru fiecare episod în care apare, la fel ca Costi Diță, alias Giani.

Actorul Adrian Văncică, cel care îi dă viață bețivului Celetano, este cel mai mai bine plătit din echipa Las Fierbinți. Vancică ar încasa nu mai puțin de1.500 de euro pentru fiecare epidod filmat, mai scrie sursa citată.

La polul opus, se situeazăAnca Dumitra, cea care o interpretează pe naiva Geanina și care ar primi doar 500 de euro pe episod.

Filmările s-au reluat după 3 luni de suspendare din cauza pandemiei

Filmările îndrăgitului serial s-au reluatîn iunie, în condiții stricte și cu testări frecvente pentru COVID-19, după cetrei luni au fost suspendate din cauzaizolării.

În momentul în care s-au oprit filmările, se lucra la sezonul 17 al producţiei. Acesta a început să fie difuzat de pe 7 septembrie.