Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo din reclame. Cu ce companii și-a asociat imaginea

Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo din reclame. Cu ce companii și-a asociat imaginea
Capturi Video - Goal / Twitter

Gestul făcut de către Cristiano Ronaldo în timpul primei conferințe de la EURO, când a dat la o parte o sticlă de Cola, pentru a face loc unei sticle de apă, a creat rumoare întreg mapamondul, iar acțiunile companiei americane au scăzut instant.

Acest lucru confirmă că Ronaldo este un puternic extrem de puternic. Asociat cu diverse companii, portughezul asigură la rândul săuo imagine pozitivă respectivelor produse și servicii. Pentru acest lucru, tarifele lui CR7 sunt pe măsură.

Ronaldo face mai mulți bani din reclame decât din salariul de la torinezi, de 31 de milioane de euro pe sezon. Atacantul are contracte de publicitate atât cu branduri foarte cunoscute, dar și mai mici, pentru spoturi TV, billboard-uri, social media și altele.

Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo din reclame

Starul lui Juventus are cel mai urmărit cont de pe Instagram, cu aproape 300 de milioane de followers, urmat de Ariana Grande, cu 230 de milioane. Selena Gomez este pe 6, cu 220 de milioane, Kim Kardashian pe 7, cu aproape 200 de milioane, iar Leo Messi cu peste 170 de milioane, pe locul 8.

Doar în 2020, Cristiano Ronaldo a încasat 16 milioane de euro doar din reclamele postate pe Instagram. În total, anul trecut, Ronaldo a avut venituri de peste 86 de milioane de euro, înainte de a achita taxele către stat. Potrivit Forbes, golgheterul a devenit primul jucător de fotbal aflat în activitate, care a generat venituri de peste 1 miliard de dolari.

Cu ce companii lucrează Cristiano Ronaldo

Nike, LiveScore, The Era Body și EMS (Sixpad Homegym) se numără printre brandurile promovate de Ronaldo, de curând, pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, CR7 își promovează prin intermediul paginii sale de Instagram propriul brand, care cuprinde produse precum farfumuri, boxeri, ochelari și încălțăminte.

De-a lungul timpului, Ronaldo a mai avut contracte de publicitate cu KFC, Clear și Herbalife.

Ultima oră
09:49 - O nouă multinațională vine în România. Compania a început deja să recruteze masiv
09:29 - Incendiu puternic la o hală de producție a polistirenului din Dâmbovița. A fost emisă avertizare Ro-Alert
09:29 - Trendul de creștere continuă: Prețul spot al energiei electrice din România a atins un nou maxim istoric în iulie 2021
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)