Câți bani încasează Ilie Năstase, la 75 de ani: „Mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla”

Foto: Facebook @ Ilie Năstase

Ilie Năstase a dezvăluit la „Teo Show” suma pe care o încasează în fiecare an de la statul român. Sunt multe voci care spun că vedeta câștigă sume uriașe de bani, însă, bărbatul a decis să pună capătul speculațiilor. Acesta a menționat că primește o pensie destul de modestă.

Ilie Năstase trăiește în lux și opulență

Ilie Năstase a participat, zilele trecute, la emisiunea „Teo Show”. Tenismenul a venit însoțit de Ioana, partenera sa de viață. Campionul a remarcat că are o pensie de militar în valoare de 4.440 de lei. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Naomi Hedman vrea să plece din România? Ce a comis Florin Ristei: „Povestea și drumul fiecăruia sunt diferite și unice”

„În perioada în care am avut COVID, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei. De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, a precizat Ilie Năstase.

Ilie Năstase, înspăimântat de Covid-19

Ilie Năstase a trecut și prin Covid-19. Campionul a ajuns pe mâna medicilor. Fostul număr 1 ATP a declarat că a avut o formă ușoară a bolii.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă! Am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme (…)”, a declarat fostul sportiv, pentru Impact.

Ultima oră
14:30 - Greva STB e ilegală, a decis Tribunalul București. Instanța a dispus reluarea imediată a activităţii
14:14 - Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
14:06 - Prognoza meteo pentru finalul lui ianuarie și luna februarie 2022. Zile geroase la începutul intervalului, când vin temperaturile de primăvara
14:02 - CORONAVIRUS | O localitate din Timiș are cea mai mare incidență – 27,83. Cum e situația la nivel național
14:00 - MAE: Solicitarea Rusiei de a reduce postura NATO în statele care au aderat după 1997 a fost deja respinsă fără echivoc ca inacceptabilă de către NATO. România va continua să susțină ferm importanța întăririi Flancului Estic
13:52 - Alexandru Rafila: Centrele ambulatorii de evaluare sunt destinate pacienților pozitivi, care au astfel ocazia să facă o investigație completă. Tratamentul antiviral administrat la timp este esențial (VIDEO)
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore