Câți copii are, de fapt, Cristi Borcea. Nu mai este un mister

Câți copii are, de fapt, Cristi Borcea. Nu mai este un mister
sursa Foto: digi24.ro

Multe glume s-au făcut până acum pe seama lui Cristi Borcea șidespre „productivitatea” sa ieșită din comun. Și totuși, câți copii are fostul investitor al celor de la Dinamo?

Cristi Borcea a vorbit deschis despre copiii săi, într-un interviu pentru Ovidiu Ioanițoaia, de la GSP.

„Am 9. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies 5 zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Câți copii are Cristi Borcea

Cristi Borcea are 3 copii cu Mihaela Borcea, doi copii cu Alina Vidican, 3 copii cu Valentina Pelinelși un copil cu avocata Dana Voiculescu.

  • Mihaela Borcea: Patrick (21 de ani), Angelo și Melissa (18 ani)
  • Dana Voiculescu: Carolyn (12 ani)
  • Alina Vidican: George (7 ani), Gloria (5 ani)
  • Valentina Pelinel: Milan (4 ani), Indira și Rania (un an)

Gigi Becali a refuzat să-i fie din nou naș lui Cristi Borcea

Cristi Borcea se află la cel de-al treilea mariaj. A mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, iar cu Dana Voiculescu a avut doar o relație pasageră. Cea mai lungă relație a fostului acționar de la Dinamo a fost Mihaela Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani.

După declararea relației cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea l-a rugat din nou pe Gigi Becali să-i fie naș. De data aceasta, patronul celor de la FCSB a refuzat ferm.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)