Ce o enervează pe Irina Rimes în relația cu francezul David Goldcher: „Trebuie să născocim o ceartă”

Ce o enervează pe Irina Rimes în relația cu francezul David Goldcher: Trebuie să născocim o ceartă
Foto: Instagram/Irina Rimes.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes interprete din showbizul autohton. Artista din Republica Moldova s-a mutat la București și a cucerit publicul din România. „Visele”, „Cel mai bun prieten”, „Beau”, „Cosmos” sunt doar câteva hituri din repertoriul divei. Cântăreața a compus melodii și pentru alte celebrități, precum Andra, Nicole Cherry, Alina Eremia.

Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher

Vedeta de peste Prut trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de David Goldcher. Irina Rimes a mărturisit, în cadrul unui interviu, că în general este o persoană calmă, însă sunt și aspecte care o enervează.

„De la nedreptăți, atât. În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro

De asemenea, cântăreața a oferit o serie de detalii despre relația lor, iar declarațiile au luat prin surprindere pe toată lumea.

„Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. (…) Trebuie să îți dai seama care-i limita. Îți dai seama, dacă ești deșteaptă îți dai seama”, a adăugat Irina Rimes pentru sursa citată. 

Încă o colaborare de succes

Jurații de la „Vocea României”, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans) au lansat un nou duet. Piesa „Gata de zbor” a adunat aproape 100.000 de vizualizări și aproximativ șapte mii de aprecieri în doar 8 ore.

„Cea mai frumoasă colaborare dintre mine și Irina, de până acum, Gata De Zbor”, a scris Denis Roabeș, pe Facebook.

„Ce n-aș da să fiu/ Vânt în părul tău/ Când nu te gândești deloc la mine,/ Ce n-aș da să vin/ Umbră-n urma ta/ Când te duce dorul pe cărări străine…/ Lasă-mă să zbor,/ Pasăre sau nor,/ Să te poți uita de jos la mine./ Ce n-aș da să fiu sau să nu mai fiu,/ Ce n-aș da să știu ce simți cu mine./ Ce n-aș da să dor…”, este refrenul melodiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe