De ce a fost eliminată Laura Giurcanu de la Survivor 2022

De ce a fost eliminată Laura Giurcanu de la Survivor 2022
Laura Giurcanu

Laura Giurcanu a fost eliminată marți, în cadrul celei mai recente ediții a show-ului Survivor România. Astfel, echipa Faimoșilor a rămas doar cu trei membri care au intrat în concurs de la bun început: CRBL, TJ și Elena. De asemenea, în echipa roșie mai sunt Marian și Mari, care au intrat pe parcurs. De partea cealaltă, Războinicii sunt de două ori mai numeroși.

Survivor nu este doar un joc sportiv, cu și psihologic. Astfel, conflictele și-au pus puternic amprenta în evoluția echipelor, respectiv a show-ului TV. Laura Giurcanu a fost una dintre concurentele care s-a aflat mai mereu în scandaluri, motiv care a dus la eliminarea din competiție, susține presa de cancan. Ea a schimbat permanent taberele, ceea ce ar fi determinat o scădere a popularității în rândul fanilor.

Mai mult, chiar și moderatorul show-ului, Daniel Pavel, a menționat că Laura Giurcanu a adus lacrimile colegilor ei și că a creat discuții aprinse, de-a lungul concursului care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Ai avut puncte, nenumărate puncte pentru tribul tău. Ai adus surâsuri, ai adus lacrimi, ai adus discuții. Pentru toate acestea, îți mulțumim pentru prezența ta la Survivor România și îți dorim succes mai departe. Îți poți lua rămas bun de la tribul tău”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel.

Laura Giurcanu: „Survivor este cea mai mare lecție”

Când a fost anunțată că trebuie să plece acasă, Laura Giurcanu s-a declarat șocată.

„Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am spart sute de cocoși, am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs.

Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a fost prima reacție a Laurei

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)