Ce riscă Grasu XXL după scandalul de la Nostalgia. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce sancțiuni se aplică

Ce riscă Grasu XXL după scandalul de la Nostalgia. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce sancțiuni se aplică
Sursa: Facebook/ Grasu XXL

Grasu XXL este cercetat de poliție după ce a amenințat un spectator la un concert din Capitală. Scena a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, intrând în atenția autorităților.

În videoclipul postat pe rețelele de socializare, artistul este surprins în timp ce îl stropește cu apă și îl înjură pe bărbatul din public. Rapperul i-ar fi reproșat acestuia că promovează jocurile de noroc.

Ce riscă Grasu XXL după conflictul de la celebrul festival din București

Avocatul Adrian Cuculis a explicat  ce  riscă Grasu XXL după ce l-a înjurat pe tânărul de la concert și i-a aruncat cu apă în față, într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

„Eu cred că va fi casat. Nu cred că se va duce către o zonă de trimitere în judecată sau o zonă din care să fie condamnat.Șansele sunt foarte mici, chiar inexistente, după părerea mea. Poate să transforme, căci tulburarea liniștii și ordinii publice are și contații civile, dar și penală, în funcție de ce o încadrează, poate să primească o amendă ”, a precizat  avocatul Adrian Cuculis, pentru sursa citată.

Grasu XXL , primele declarații despre cele întâmplate

Grasu XXL a făcut primele declarații, după ce a ajuns la Poliție, în urma scandalului de la Festivalul Nostalgia. În videoclipul postat pe rețelele de socializare, artistul este surprins în timp ce îl stropește cu apă și îl înjură pe bărbatul din public. Cântărețul și-a ieșit din fire și a început să folosească un limbaj licențios. Acesta a fost susținut atât de fanii din public, cât și de internauții care au văzut videoclipul.

Artistul a mărturisit că întreg scandalul a pornit din momentul în care tânărul i-a luat microfonul, în plin concert, și nu a mai vrut să i-l înapoieze.

„N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis: „Și ce îmi faci?”. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el, violent, era concert de rap, nu de folk. M-a deranjat foarte tare.”, a declarat Grasu XXL, potrivit spynews.ro

N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii”, a adăugat Grasu XXL, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe