Ce se întâmplă cu vila lui Victor Socaciu, la doar o lună de la deces. Văduva artistului, decizie radicală la Cornu  

Ce se întâmplă cu vila lui Victor Socaciu, la doar o lună de la deces. Văduva artistului, decizie radicală la Cornu   
Ce se întâmplă cu vila lui Victor Socaciu, la doar o lună de la deces. Văduva artistului, decizie radicală la Cornu / Foto: Facebook/Victor Socaciu.

Celebrul folkist s-a stins din viață la doar 2 zile după Crăciun, în data de 27 decembrie. Recent, văduva acestuia, Brândușa Simion, ar fi decis să vândă casa de la Cornu a artistului, vila în care cei doi au locuit împreună. Impresara se pare că are și un motiv pentru care a recurs la decizia radicală.

Victor Socaciu deținea o vilă la Cornu, casă de care ar fi fost extrem de atașat, localitatea fiind locul său preferat din țară. Cântărețul a locuit acolo, în ultimii ani, alături de soția lui Brândușa Simion. În prezent, femeia intenționează să vândă vila, spunând că este o locuință mult prea mare pentru ea.

Văduva lui Victor Socaciu vrea să vândă vila de la Cornu

Ultimii ani din viața lui Victor Socaciu au fost petrecuți în vila de la Cornu, alături de Brândușa Simion, impresara și cea de-a patra soție a folkistului.  După parastasul de 40 de zile, femeia ar fi decisă să vândă vila de la Corni, decizia fiind una extrem de dureroasă după cum au precizat surse pentru Impact.ro.

Totuși, Brândușa Simion ar trebui să se consulte și cu cei trei copii ai artistului, fiecare dintre ei având dreptul la jumătate din casă, așa cum prevede legislația din România.

Moartea lui Victor Socaciu, un trăsnet în lumea muzicii

Victor Socaciu s-a stins din viață în cea de-a treia zi de Crăciun, în urma unor complicații medicale. Folkistul fusese la spital pentru o intervenție minoră, însă ulterior starea lui de sănătate s-a complicat, iar la mai bine de 6 săptămâni de la internarea în spital, el a decedat.

Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile”, a explicat soția artistului.

Brândușa Simion, cea de-a patra soție a artistului, i-a fost alături în fiecare moment.

A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București”, a precizat Brândușa, soția artistului. Victor Socaciu a murit la vârsta de 63 de ani, în data de 27 decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe