Cele mai bune filme cu apă și plajă (fără rechini) pentru o stare de vacanță imediată

Cele mai bune filme cu apă și plajă (fără rechini) pentru o stare de vacanță imediată
Tom Hanks și mingea lui de volei îți vor arăta ce înseamnă să te lupți cu valurile, sursă Foto: captură YT

Ești blocat(ă) acasă în mijlocul verii, ai rămas fără înghețată, iar aerul condiționat nu te mai ajută. Filmele cu plajă și mare sunt mereu o salvare, un colac imaginar care să te scoată din amorțeală.

Câteva filme de plajă reușite, aproape că vei simți nisipul între degetele de la picioare

Old (2021)

Nu este o plajă pe care să-ți dorești neapărat s-o vizitezi, dar este o plajă! Thrillerul regizorului M. Night Shyamalan despre plaja care te îmbătrânește este un film pe care ar fi păcat să-l ratezi.

Noapte grea sau Rough Night (2017)

După Bridesmaids au existat o tonă de comedii care au încercat să-l egaleze. Nu e chiar atât de amuzant ca Bridesmaid dar cine poate refuza un film cu Zoë Kravitz, Jillian Bell, Scarlet Johansson, Kate McKinnon și Ilana Glazer.

Naufragiatul sau Cast Away (2000)

Simplul fapt că ai putea să rămâi pe o insulă cu o grămadă de pachete de curier seamănă puțin cu ce am pățit cu toții în carantina din 2020. Dar Tom Hanks și mingea lui de volei îți vor arăta ce înseamnă să te lupți cu valurile de apă, nu de Covid.

Barb & Star merg la Vista Del Mar (2021)

Cele mai bune două prietene ies din zona lor de confort pentru o vacanță la mare. Nu sunt chiar tinere, nu au corpuri perfecte dar se simt foarte bine în pielea lor și n-au nevoie de nimeni care să le dea sfaturi despre ce ar trebui să facă. Asta apropo de scandalul din ultimele zile.

Talentatul domn Ripley – The Talented Mr. Ripley (1999)

Acest thriller psihologic sexy merită văzut măcar pentru parțiala lui atmosferă de vacanță însorită din Italia.

Point Break (2015)

Un film de acțiune… cu un jaf și câțiva surferi. Cu Patrick Swayze și Keanu Reeves.

Mamma Mia! (2010)

Nici nu știi ce să alegi între Meryl Streep care cântă piesele ABBA sau priveliștile uluitoare ale Greciei. Mamma Mia! este o reclamă pentru insulele grecești, cu marea de un albastru intens și căsuțele de un alb strălucitor.

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Cum ar fi să mergi în Hawaii după ce ai fost părăsit doar pentru a da nas în nas cu exul/exa. O comedie cu Jason Segal și Mila Kunis.

50 First Dates (2004)

Adam Sandler se îndrăgostește de o fată care suferă din cauza pierderilor de memorie. Comedia pune o întrebare foarte dificilă: ai merge la 50 de prime întâlniri dacă toate ar fi pe plajă?

Urmăriți B1TV.ro și pe