Chef Florin Dumitrescu este în doliu: „Nu îl plâng, în schimb beau”

Chef Florin Dumitrescu este în doliu: „Nu îl plâng, în schimb beau”
Chef Florin Dumitrescu este în doliu. / Foto: Instagram / Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu este în doliu. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a scris pe pagina de Instagram un mesaj emoționant despre perioada prin care trece.

Acesta îl regretă pe socrul său, tatăl Cristinei Sima, care s-a stins din viață. Bucătarul a povestit despre cele mai dragi amintiri pe care le are cu răposatul și despre relația puternică dintre cei doi, potrivit click.ro.

„A fost mai aproape decât tatăl meu”

Juratul de la „Chefi la cuțite” a scris un mesaj pe rețelele de socializare despre socrul său, subliniind relația pe care a avut-o cu acesta, pe care l-a considerat „ca pe un tată”.

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă, în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, pe a emisiuni. Prima dată când l-am cunoscut m-am prezentat cu numele «Viorel», că așa mă numise el în bârfele lui.

L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu. Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există. Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc”, a scris Florin Dumitrescu.

I-a promis că va avea grijă de fiicele și nepoatele lui

Florin Dumitrescu i-a promis socrului său că va avea grijă de fetele și nepoatele lui și că „e o onoare” să facă asta.

„Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-miu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta!(…) Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!”, a mai scris chef Florin.

Urmăriți B1TV.ro și pe