Florin Dumitrescu a dezvăluit regulamentul de la Chefi fără limite. Prin ce etape au fost nevoiți să treacă participanții și ce rol are Jokerul din concurs

Chef Florin Dumitrescu, în timpul filmărilor din Grecia / Foto: Instagram / Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a pornit, toamna trecută, în aventura Chefi fără limite. Noua emisiune culinară de la Antena 1 va fi difuzată în această primăvară, iar fanii sunt deja extrem de curioși să facă ce aduce noua producție, prezentată de Irina Fodor. Regulamentul concursului a fost dezvăluit de bucătarul de la Antena 1, iar concurenții se pare că au avut parte de adevărate provocări în excursia din Grecia.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt protagoniștii noii emisiuni de la Antena 1. Cei trei, vor fi nevoiți să coordoneze câte o echipă și vor demonstra că un bucătar priceput și pasionat s-ar putea descurca în orice situație. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Florin Dumitrescu a dezvăluit regulamentul de la Chefi fără limite

În fiecare zi chefii se vor confrunta cu misiuni, cu noi provocări și mai ales cu noi rețete pe care trebuie să le pună în practică, în condiții dificile.

Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei. După aceea ne întâlnim toți pentru a vedea ce s-a întâmplat, cine a adunat cele mai multe avantaje și apoi mergem către bucuria Chefi fără limite, amplasată mereu în peisaje spectaculoase.

Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. (…) Echipa câștigătoare ajunge în imunitate, practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.

Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă, iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună. La ultima probă din stage se jurizează împreună cu cheful local și cea mai slabă farfurie, desemnată în unanimitate de către jurați, adică de mine, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și de cheful local”, a precizat Florin Dumitrescu, pentru A1.ro. 

Ce este Jokerul de la Chefi fără limite și cum va influența echipele

Pe lângă cele trei zile de provocări, în cea de-a doua zi apare și Jokerul. Pentru el vor găti cei trei chefi, iar acesta le va putea schimba evoluția în concurs, ar putea salva un concurent, în cazul în care acesta ajunge la eliminare.

Apoi urmează gătitul pentru Joker, un Joker care schimbă mult evoluția pe echipe într-un stage, într-o etapă, într-o locație. El îți oferă șansa de-a salva un concurent eliminat, în cazul în care ajungi la eliminare. După ce se gătește pentru Joker nu aflăm răspunsul pe loc, ci se află în ultima zi de etapă, în ultimul moment al emisiunii, apoi mergem iar să gătim într-o probă pe echipe”, a mai explicat Dumitrescu.

Ultima oră
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări