„Chefi la cuțite”, de la Antena 1, i-a schimbat viața. Bărbatul s-a însurat, weekend-ul trecut

„Chefi la cuțite”, de la Antena 1, i-a schimbat viața. Bărbatul s-a însurat, weekend-ul trecut
Foto: Facebook @ Alexandru Baditoaia

Un fost concurent din emisiunea „Chefi la cuțite” trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și s-a căsătorit cu jumătatea lui în weekendul deja încheiat. Tânărului îi merge bine pe toate planurile, potrivit playtech.ro.

Alexandru Bădițoaia s-a însurat weekend-ul trecut

Tânărul a făcut spectacol la „Chefi la cuțite” și a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, iar faima dobândită în acest show i-a deschis foarte multe uși. Extrem de talentat, bucătarul i-a impresionat pe cei trei jurați ai emisiunii, însă îi merge foarte bine și pe plan personal.

Alexandru Bădițoaia a renunțat la burlăcie și s-a însurat cu aleasa inimii sale. El și jumătatea sa au făcut anunțul pe rețelele sociale, iar urmăritorii lor le-au urat casă de piatră.

Bucătarul anunțase încă de acum câteva luni că intenționează să se căsătorească în acest an cu Lusiana Ana Maria Stancu, frumoasa sa soție.

Emisiunea „Chefi la cuțite” i-a schimbat viața

La audiții, Alexandru Bădițoaia spunea că a venit la „Chefi la cuțite” pentru a vedea la ce nivel este cu adevărat.

„Îmi doresc să ajung în finală, dar trebuie să fie cineva mai avizat care să-mi spună că sunt bun. De asta am venit aici, ca să văd la ce nivel sunt. Am emoții. Eu eram obișnuit să stau acolo, la mine în bucătărie. Ce fac eu aici? Am temeri de chefi, ce vor spune despre mine. Este senzația aia ciudată că nu știi ce îți vor spune. Problema cred că este că vorbesc prea mult. Eu vreau să fac parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu”, spunea tânărul la Antena 1.

În cele din urmă, el avea să primească râvnitul cuțit de aur de la Cătălin Scărlătescu.

„Vai de viața mea, nu mă gândeam niciodată că o să ajung în show-ul acesta să iau cuțitul de aur și să fiu lider într-o echipă. Este foarte important pentru mine și să-l fac câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu și să-i aduc succesul pe care și el îl merită”, a fost reacția lui Alexandru Bădițoaia când a primit cuțitul de aur.