Cine a câștigat proba de tras cu arcul pentru amuletă, la Asia Express (Antena 1)

Cine a câștigat proba de tras cu arcul pentru amuletă, la Asia Express (Antena 1)
Cine a câștigat cursa pentru amuletă, din Asia Express, la Antena 1 / Foto: Facebook / Asia Express

Mihai Petre și Elwira Petre, Shift și Connect-R, Emi și Cuza au fost echipele care au participat în cursa pentru amuleta din Asia Express, în timpul ediției de duminică. În prezent, sezonul 6 se difuzează la Antena 1, iar fanii îi urmăresc pe concurenți cu sufletul la gură.

Cele trei echipe calificate în cursa pentru amuletă au fost nevoite să tragă cu arcul la țintă și să realizeze un puzzle de cuvinte.

Cine a câștigat proba de tras cu arcul pentru amuletă

Proba pentru amuletă, din ediția de duminică a Asia Express a avut loc în Cetatea Bursei, acolo unde cele trei echipe au dat nas în nas cu dansul săbiilor, fiind surpriza cu care au fost întâmpinați.

Concurenții cele trei echipe au fost nevoiți să fie extrem de buni la tras cu arcul, pentru că de această probă depinde amuleta. Fiecare echipă a primit câte șapte săgeți și pentru fiecare săgeată trasă corect cu primit câte un pachet cu litere și semne de punctuație. Ultimele din urmă au făcut parte dintr-un puzzle, pe care echipele au fost nevoite să îl realizeze.

Cele trei echipe de la Asia Express au fost pregătite pentru jocul de amuletă, mai mulți experiți în tras cu arcul fiindu-le mentori. Elwira și Mihai Petre au fost încrezători în forțele lor proprii, iar astfel au ieșit învingători.

Sezonul patru din Asia Express, se difuzează la Antena 1

Sezonul patru din Asia Express a început în urmă cu câteva zile, iar concurenții au plecat în cursă în Turcia, fiecare echipă încercând să câștige marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Pe parcursul filmărilor, atât concurenții, cât și echipa de producție s-au confruntat cu numeroase probleme, în special din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse de COVID-19.

Spre exemplu, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, dar și chef Patrizia și fiul ei nu și-au putut continua misiunile, iar filmările au fost amânate pentru câteva ore, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Cei patru au fost surprinși de autorități în timp ce se ascundeau pe banca unui autoturism și au fost nevoiți să le explice polițiștilor turci de ce se ascundeau pe banca din spate a unei mașini, dar și faptul că participă la filmările pentru o emisiune TV.

La rândul său, Oase a povestit înainte de începerea show-ului cât de dificilă a fost experiența și mai ales cât de greu le-a fost să filmeze din cauza pandemiei.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său