Cine e cel mai bogat jurat de la „Chefi la cuțite”. Câștigă mii de euro

Cine e cel mai bogat jurat de la Chefi la cuțite. Câștigă mii de euro
Cine e cel mai bogat chef?

„Chefi la cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni în rândul românilor. În fiecare săptămână, mii de telespectatori urmăresc bătălia bucătarilor înzestrați și află secretele celor mai delicioase bucate.

Cine câștigă mai mult

Concurenții sunt apreciați și deseori criticați de cei trei jurați. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt profesioniști extraordinari, care pot să facă dreptate și să judece capodopere gastronomice.

Show-ul are audiențe mari și se bucură de atenția publicului. Bucătarii din diferite părți ale țării se întrec în prepararea mâncărurilor și încearcă să-și depășească limitele puterilor.

Ultimul sezon a fost câștigat de Narcisa Birjari, care a obținut 30.000 de euro. Campioana și-a schimbat viața radical și a profitat din plin de banii câștigați.

Unde au dispărut cei trei jurați?

Printre cei trei jurați, cel mai mult câștigă Florin Dumitrescu. Veniturile acestuia ajung la zece mii de euro pe lună. Bucătarul are și un contract de imagine cu una dintre companiile românești.

Sorin Bontea câștigă în jur de trei mii de euro, atunci când se filmează în „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu câștigă mai puțin. Încasările acestuia ajungând la 2.500 de euro, scrie money.ro.

Momentan, cei trei chefi sunt implicați în alt show. Bucătarii o să mai apără în emisiunea „Chefi fără limite”, care se filmează în Grecia.

Urmăriți B1TV.ro și pe