Cine este bărbatul misterios din patul Simonei Trașcă? „Am ales-o pentru că e unică, ambițioasă, frumoasă!”

Cine este bărbatul misterios din patul Simonei Trașcă? Am ales-o pentru că e unică, ambițioasă, frumoasă!
foto: instagram

Simona Tașcă este mai sexy ca niciodată.Acesta a fost prinsă în pat cu un bărbat celebru.Regele TikTok-ului este oaia neagră în relaţia blondinei. A despărţit-o de iubit. Cine este cunoscutul artist care îi face ochi dulci şi cum îi răspunde bomba sexy.

Complimentele nu au încetat sa curgă între cei doi, în mod reciproc, iar Simona părea încântata de vorbele dulci ale tânarului. „Sunt pe pat cu acest artist, care m-a despărțit de fostul meu iubit,”declara Simona Trașcă pentru Antena Stars.

Se pare că între cei doi exista o colaborare profesională, Simona fiind aleasa să apara într-unul dintre videoclipurile tănărului solist, scrie a1.ro.

“Am ales-o pentru ca e unica, ambițioasă, puternica, frumoasă, spunea artistul Tony, despre Simona Trașcă. M-am blocat puțin când am văzut-o”, spunea Tony, tânărul cântareț.

Simona Trașcă nu a avut o viață ușoară

Simona Traşcă are cu ce să mândrească. Tatăl blondei, pasionat de sport, nu îşi arată deloc vârsta, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Mai mult, bărbatul este şi bunicul unui tânăr de 19 ani, băiatul Simonei.

Deşi nu s-a afişat până acum cu tatăl ei, Simona Traşcă a vorbit de nenumărare ori despre el şi despre viaţa grea pe care a dus-o în copilărie. Tatăl Simonei obişnuia să o bată foarte des şi îşi înşela soţia cu nenumătare femei. „Tatăl meu nu era alcoolic, era cel mai mare curvar. A avut şi el o copilărie foarte grea. Si eu la fel. Au fost perioade în care nu am vorbit cu el ani de zile. El a considerat tot timpul că eu nu sunt fata lui. Nu îşi dorea fată. Am mâncat bătaie pentru că aveam ochii verzi. El şi mama aveau ochii căprui. Îi bătea şi pe fraţii mei, dar pe mine m-a bătut cel mai rău. La 7 ani mă bătea şi mă făcea c***a. Mama era la serviciu şi el aducea femei în casă. Am mâncat multă bătaie din cauza asta”, a povestit Simona Traşcă la o emisiune TV, în urmă cu câțiva ani.

A făcut un copil la vârsta de 17 ani

„M-am indragostit la prima vedere la 16 ani. Nu am vazut in viata mea un barbat mai frumos ca el. Cel putin asta am crezut pana acum un an cand l-am revazut”.

Dupa doi ani de relatie el a devenit consul si s-au mutat impreuna la Chisinau, unde au locuit 3 ani de zile.

„Mi-e dor de muraturi, de viata de acolo nu. Nu a fost o perioada extrem de fericita, desi eram casatorita cu barbatul pe care il iubeam. De fiecare data mai angaja cate o secretara, Miss Moldova. Ma luptam sa o dea afara. Eram foarte geloasa, l-am iubit foarte mult”.

Copilul lor abia se nascuse, iar Simona a recunoscut ca atunci, la 17 ani, era cam naiva si nu stia ce inseamna sa ai un copil. Cu toate ca din exterior lucrurile pareau a merge bine vedeta spune ca relatia se deteriora pe masura ce timpul trecea.

Ea a dezvaluit ca a hotarat sa divorteze dupa ce sotul ei a incercat sa o oblige sa-si schimbe religia.

„Am divortat iubindu-l dar cred ca am luat cea mai buna decizie. El a facut mai multe chestii. Cea care a pus capac a fost atunci cand ma obliga sa trec la religia lui. El s-a nascut musulman, cand a venit in Romania a trecut la ortodoxism, insa ulterior a revenit la religia lui. Din cauza asta in ultimul an de casnicie am avut foarte mari probleme, Nu vroia sa se mai atinga de mine. Nu as renunta la religia mea pentru absolut niciun barbat din lume”, spune Simona.