Cine este iubitul Roxanei Hulpe de la Știrile Pro TV. A fost concurent la MasterChef România

Cine este iubitul Roxanei Hulpe de la Știrile Pro TV. A fost concurent la MasterChef România

S-a aflat cine este iubitul Roxanei Hulpe, celebra prezentatoare de la Pro Tv. Partenerul jurnalistei este unul dintre concurenții de la MasterChef România.

Cine este iubitul Roxanei Hulpe

Este vorba despre chef Alex Petricean, cunoscut și ca D’Artagnan. Acesta a participat, în trecut, la emisiunea culinară de la Pro TV, scrie fanatik.ro.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani și au planificat nunta, dar au fost nevoiți să o amâne din cauza pandemiei.

Alex Petricean a devenit cunoscut prin intermediul show-ului culinar de la Pro TV, fiind și un bucătar renumit pentru viziunea sa asupra bucătăriei locale. Acesta deține restaurante în Noua și Olimp.

Ce spune Roxana Hulpe despre planurile de căsătorie

Roxana Hulpe a vorbit în trecut despre planurile de viitor cu chef Alex Petricean și despre modul în care pandemia a amânat nunta:

 “Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani.

La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului” la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social.

În ziua aia s-a întâmplat să fie nevoie de filmare. Inițial am spus că nu merg deoarece apăruse ceva pe educație. Însă șeful meu a zis:

‘Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’.

Urmăriți B1TV.ro și pe