Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, femeia care îl așteaptă acasă după filmările de la serialul Adela. Sunt împreună de 18 ani

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, femeia care îl aşteaptă acasă după filmările de la serialul Adela. Sunt împreună de 18 ani / Foto: Facebook / Adela

Dacă în serialul Adela personajul Paul s-a confruntat cu probleme în viața amoroasă, în realitate, actorul Mihai Călin trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de 18 ani. Alături de soția lui, vedeta de la Antena 1 are și un băiat.

În 2003, Mihai Călin și frumoasa lui soție au spus „DA”, iar actorul a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe actuala lui soție. Mai multe imagini cu cei doi, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Cine este și cum arată soția lui Mihai Călin, actorul din Adela

Mihai Călin și Silvia s-au văzut pentru prima dată într-un restaurant, dar tânăra nu i-a dat atenție la vremea respectivă, considerându-l un bărbat extrem de arogant.

Actorul a decis să abordeze o strategie des întâlnită și anume să se „holbeze” insistent la femeia pe care dorește să o cucerească.

Mi târziu, Mihai a revăzut-o pe Silvia la Facultatea de Teatru, acolo unde el era asistent, iar ea era studentă la Coregrafie. Cei doi și-au vorbit atunci pentru prima oară, iar mai apoi s-au împrietenit. După câțiva ani frumoși, prietenia dintre ei s-a transformat într-o relație, iar mai apoi în familie.

Secretul relației perfecte de care se bucură ar fi chiar comunicare, elementul care nu lipsește din frumoasa familie Călin.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Calin (@mihaicalin68)

Vedeta de la Antena 1 și Silvia au o relație de 18 ani

Actorul din Adela și soția lui Silvia trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Mai exact, cei doi au împlinit 18 ani de relație, iar comunicarea este secretul fericirii lor.

Mihai Călin a povestit, în mai multe rânduri, că petrec timp împreună ori de câte ori au ocazia și mai ales că se bucură de fiecare escapadă în cuplu.

View this post on Instagram

A post shared by Mihai Calin (@mihaicalin68)

Toata acestă experienţa te transformă prin simplul fapt al apariţiei copilului: însemnă că din acel moment nu mai formezi un cuplu, ci o familie. Din acel moment, atenţia se îndreaptă şi către cel mic, eşti mai responsabil. Sunt acelaşi om, singura diferenţă este că ne-am îmbogățit. Mă bucur de viața în trei!”, spune actorul Mihai Călin în trecut, potrivit Antena1.ro.

În serialul de la Antena 1, Paul Andronic, personajul interpretat de Mihai Călin nu s-a bucurat de prea multe realizări în plan sentimental, până de curând, când viața i s-a schimbat. Paul a fost căsătorit cu Mona, interpretată de Andreea Ibacka. Tânăra lui soție nu putea rămâne însărcinată, iar când în sfârșit a reușit să rămână însărcinata, Mona a murit, iar Paul a aflat că bebelușul nici măcar nu era al lui, ci al lui Lucian.

Zeci de ani, Paul Andronic a suspinat după marea lui dragoste, Ana, cea care i-a dăruit și o fiica, despre care inițial a crezut că este Andreea. Viața lui sentimentală a ajuns într-un moment mai bun în ultimele episoade, când a aflat că Adela este adevărata lui fiică, cea dăruită de către Ana Maria, iar tânăra și-a cunoscut astfel părinții naturali.