„Andreea” din Adela, amenințată de fanii serialului: „Mi se reproșează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor”

Oana Moșneagu și-a dorit să devină actriță de mică. Foto: Facebook/Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu este cunoscută publicului larg pentru rolul Andreei din serialul „Adela”. Vedeta își construiește o carieră de succes și se implică în mai multe proiecte.

Celebra „Andreea” a fugit de acasă

Oana Moșneagu recunoaște că și-a dorit să devină actriță de mică. Aceasta a copilărit la Mioveni. La 17 ani, tânăra a plecat de acasă și a decis să cucerească Bucureștiul. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

„Oana Moşneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea şi independenţa sunt nevoi esenţiale, care a avut curajul să viseze să fie actriță şi care la 25 de ani a şi început să devină una”, s-a autocaracterizat celebra „Andreea”.

Actrița se plânge că de când a devenit faimoasă a început să primească mai multe mesaje amenințătoare. Aceasta a mai jucat în serialul „Fructul oprit”.

„Mai mult pe vremea serialului ‘Fructul Oprit’, atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor. Acum, de când o joc pe Andreea în Adela, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive”, a precizat Oana Moșneagu pentru click.

Cu cine visează să colaboreze Oana Moșneagu

Vedeta spune că vrea să se dezvolte și visează să colaboreze cu nume sonore din lumea filmului. Artistei i-a plăcea să joace cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu alți colegi de generație, alături de care poate să crească.

„Cu orice actor care are mai multă experiență decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi. Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic jr”, conchide actrița.