Cine este soția lui Ion Caramitru. Micaela Caracaș i-a fost alături timp de 45 de ani

Cine este soția lui Ion Caramitru. Micaela Caracaș i-a fost alături timp de 45 de ani
Foto: Facebook / Ion Caramitru

Ion Caramitru a murit la vârsta de 79 de ani, în cursul zilei de duminică, 5 septembrie. El era căsătorit cu actrița Micaela Caracaș, alături de care avea trei copii.

Actorul a încercat să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și de paginile tabloidelor. Caramitru nu a vorbit des despre familia și soția lui, iar în mai multe rânduri a precizat că viața personală nu trebuie să fie un subiect public.

Într-un interviu, Ion Caramitru a vorbit chiar despre intimitatea familiei sale și provocările prin care a trecut pentru respectarea acesteia, în perioada în care a fost ministru al Culturii.

Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viața de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul.

Dacă sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a încercat să fiu vânat, să se găsească acel ceva, ori chiar să se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea.

N-am dat astfel de ocazii când s-a recurs la invenţii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am răspuns, nu toate meritau acest efort. Te consumă să tot dai dezminţiri pentru orice prostie. Şi chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea actorul, potrivit Viva.ro.

Cine este soția lui Ion Caramitru

Micaela Caracaș este actriță și a fost căsătorită cu Ion Caramitru vreme de 45 de ani, până când celebrul actor a încetat din viață.

Soția actorului este o fire extrem de discretă în viața publică. În urmă cu mai mulți ani, ea a acordat un interviu pentru Jurnalul Național, unde a vorbit despre regetele pe care le avea în plan profesional, dar și despre bucuriile din familie.

„Trecerea anilor îţi aduce mai multe amintiri, unele te apasă, unele te bucură, dar asta face parte din viaţă şi cine nu îmbătrâneşte nu are parte de bagajul ăsta pe care îl duce cu el până la capăt. Sigur că mi-aş dori să pot să mă întorc în timp acum!

Aş fi mai înţeleaptă, aş ştii de ce să mă feresc, aş profita de anumite situaţii, ca să fie mai bine. Cel mai mare regret e că nu am avut un rol care să urmeze celui pe care l-am facut în filmul lui Lucian Pintilie.

Dacă ar fi să mă definesc în câteva cuvinte aş spune că sunt o persoană răbdătoare şi foarte optimistă”, povestea ea, potrivit sursei citate anterior.

În vârstă de 68 de ani, actrița i-a fost alături soțului ei vreme de 45 de ani. Din frumoasa poveste de dragoste alături de Ion Caramitru, ea are trei copii.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem pentru neînţelegerile şi peste orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări