CNCD i-a dat dreptate Anamariei Prodan, în scandalul cu Gigi Becali. Patronul FCSB, sancționat și atacat de impresară: „Ar trebui să-i oferim anonimitatea pe care o merită” (FOTO)

CNCD i-a dat dreptate Anamariei Prodan, în scandalul cu Gigi Becali. Patronul FCSB, sancționat și atacat de impresară: „Ar trebui să-i oferim anonimitatea pe care o merită (FOTO)
Anamaria Prodan Reghecampf

După ani de zile în care Anamaria Prodan a avut numai complimente la adresa lui Gigi Becali, soția lui Laurențiu Reghecampf a început un mare scandal cu patronul de la FCSB. Mai mult, impresara a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în care a avut câștig de cauză.

Tensiunile au început pe fondul unui transfer, plecarea lui Dennis Man la Parma, prin intermediul lui Giovanni Becali, iarna trecută. Anamaria Prodan s-a plâns la acea vreme că Gigi a ales varianta Giovanni, care-i oferea mai mulți bani latifundiarului din Pipera. A fost „o trădare”, din punctul de vedere al „Prodancăi”.

Gigi Becali, bun de plată. CNCD a luat decizia

În urma unei declarații pe care CNCD o consideră sexistă, Gigi Becali trebuie să-i plătească reclamantei o anumită sumă de bani, nedezvăluită de impresară.

Iată ce a declarat Becali, în direct la PRO X, afirmații speculate de impresară.

„Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie. Îți dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Niciodată în viața mea. Dacă o văd îi dau bună ziua, salut», dar să mai discut cu ea? Niciodată în viața vieților mele.

Nu sunt obligat să vorbesc cu femei. Problema a fost că atunci când mi-a trimis ea ofertă de 10 milioane eu vorbisem înainte cu o oră cu patronul, care îmi oferise 13 +2 milioane. Și ea făcea ofertă de 10 milioane de euro în 4 ani? Îți dai seama că eu rândeam”, a declarat Becali în iarnă, la PRO X. 

Anamaria Prodan, noi înțepături la adresa lui Gigi Becali

Cum a primit verdictul de la CNCD, Anamaria Prodan a ieșit triumfalist în social media, unde a postat documentul și un comentariu acid, în stilul caracteristic.

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul.

Pe unii din noi… Pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?

Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

Ultima oră
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară