Codin Maticiuc și controlul drastic prin care a trecut la Festivalul Neversea. Ce i-au găsit în borsetă: „Au verificat că sunt în folie” (VIDEO)

Codin Maticiuc și controlul drastic prin care a trecut la Festivalul Neversea. Ce i-au găsit în borsetă: „Au verificat că sunt în folie” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Codin Maticiuc

Festivalul Neversea a fost, ca în fiecare an, un punct important de atracție pe litoralul românesc, iar la eveniment au participat și nume cunoscute în peisajul monden. Codin Maticiuc n-a lipsit nici el și a ținut să posteze pe rețelele sociale un filmuleț în care a vorbit despre controlul „super-amănunțit” prin care a trecut pentru a intra la festival.

Ce a spus Codin Maticiuc despre controlul prin care a trecut la Festivalul Neversea

„Gata, copii, am trecut! Sunt în interiorul festivalului. În spatele meu este checkpoint-ul (punctul de control – n.r.). Vreau să vă zic că mi-au verificat această borsetuță, gentuță (…), am un fel de borsetă, dar nu îmi place să o port ca pe o borsetă, așa că o port ca bodyguarzii la… așa.

Mi-au verificat această borsetă super-amănunțit, fiecare medicament, am din astea de stomac, de nu știu ce, mi le-au luat, au verificat că sunt în folie… până au dat de portofel! Le-am zis, vreți să vă uitați în portofel? Și au zis, nu, în portofel nu avem voie să ne uităm! Deci ați înțeles mesajul, dacă aveți ceva în portofel…”, spune Codin Maticiuc într-un filmuleț redistribuit de pagina de Youtube „Realitatea pe Net”.

Urmăriți B1TV.ro și pe