Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)

Foto: Codin Maticiuc / Facebook

Codin Maticiuc a dezvăluit că ar face un film cu Liviu Vârciu. Dacă primul s-a bucurat de un succes răsunător cu „Miami Bici”, al doilea a dat lovitura cu producția „Zăpadă, ceai și dragoste”, ambele filme fiind în topul Netflix.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Cei doi au reușit într-o perioadă extrem de complicată pentru cinematografie, prin urmare o colaborare între ei s-ar putea dovedi un succes de proporții.

Citește și: Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip

„Aș face un film cu el, Liviu Vârciu este un băiat talentat”, a spus Codin Maticiuc, pentru playtech.ro.

Cât costă să faci un film în România

Maticiuc a dezvăluit și cât costă să realizezi un film în România. Pentru pasiunea sa, el a investit, în ultimii trei ani, peste trei milioane de euro.

„Un film românesc, gen „Investitorii’, îl poți face cu 100.000 de euro, iar la 1,5 milioane de euro ajunge un film precum „Miami Bici’. Și în noul film, „Miami Bici 2′, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro. Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă.

Personal am investit 200.000 din cei 1,5 milioane. Euro. Important este că filmul este unul 100% independent, cu fonduri private, atât ale noastre personale, cât și ale sponsorului. Cred că și-n domeniul filmului independent suntem pe cale de a face istorie”, a mai spus Codin Maticiuc pentru VIVA!.

Codin Maticiuc, succes și cu o carte despre Nuțu Cămătaru

Recent, el a înregistrat un succes și pe piața de carte, după ce a lansat volumul „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”.

„Am avut două unghiuri subiective, cel al trecutului său pe care l-am acceptat așa cum este și cel al prezentului meu, adică ce vedeam eu la acei oameni”, a spus Maticiuc.

Îmi place zona asta de mafie, de senzațional”, a mai precizat.

Acesta a mai afirmat că și-ar dori să facă un film și despre viața lui Nuțu Cămătaru, dar „deocamdată, e nefinanțabil, nu că nu aș găsi bani, banii îi am eu (trei milioane de euro), dar nu face sens, pentru că știu că nu-i iau înapoi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe