Carla’s Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip

Carla's Dreams și-a dezvăluit identitatea în noul său videoclip. Foto: Facebook/Carla's dreams.

Carla’s Dreams este cea mai misterioasă formațiune din showbizul românesc. „Sub pielea mea”, „Imperfect”, „N-Aud”, „Te rog” sunt doar câteva hituri din repertoriul trupei. Moldovenii au reușit să cucerească sufletele ascultătorilor și sunt  urmăriți de mii de  fani.

Adevărul a ieșit la iveală după mai bine de 10 ani

Admiratorii trupei visează să facă cunoștință cu artiștii de peste Prut și să afle mai multe detalii din viața acestora. Carla’s Dreams preferă să se țină mai departe de lumina reflectoarelor și evită să răspundă la întrebări legate de viața personală.

Citiți și George Burcea a primit un cadou special de la Andreea Bălan. Viviana Sposub a răbufnit!

Se pare că misterul moldovenilor a fost deslușit în ultima piesă,  lansată marți. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Ultima piesă din primii 10 ani Carla’s Dreams. Personală. Poate prea personală. Dar din acest moment e și a Voastră. V-am cuprins”, scrie Carla’s Dreams pe rețelele de socializare.

Fricile lui Carla’s Dreams

Carla`s Dreams este unul dintre cei mai populari artiști din România, însă nici până astăzi nu și-a dezvăluit identitatea reală.

„Imaginea nu se schimbă, dar muzica – da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a precizat vedeta pentru viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe