Concurenții de la MasterChef (Pro TV), în fața unor noi provocări: Preparatul va decide cine merge mai departe

Concurenții de la MasterChef (Pro TV), în fața unor noi provocări: Preparatul va decide cine merge mai departe
Foto: Instagram / MasterChef

Concurenții de la MasterChef au parte de noi provocări, odată ce începe etapa confruntărilor. Mai departe, participanții vor fi nevoiți să gătească pentru a demonstra că își merită locul în competiție și pentru a merge mai departe în show-ul de la Pro TV

Etapa selecțiilor s-a încheiat, iar participanții de la MasterChef au intrat direct în etapa confruntărilor. Aceștia vor fi nevoiți să gătească cu aceleași ingrediente, în același timp orice își doresc, atâta timp cât pregătesc un preparat demn de MasterChef.

 Încep noi provocări pentru concurenții MasterChef

În următoare etapă, ce începe miercuri seara, concurenții se vor lupta cu adversari din rândul celorlalți concurenți. Preparatele pe care le gătesc vor decide cine își merită locul în competiție și va merge mai departe și cine părăsește concursul.

Concurenții vor fi împărțiți în serii de câte trei și vor primi trei coșuri în care se vor afla aceleași ingrediente. Ei le pot folosi pe toate sau doar o parte din ele și au același timp de gătit. Nu contează ce gătesc, atâta timp cât folosesc produsele oferite de jurați și mai ales preparatul pe care îl fac iese demn de MasterChef. 

La final, vor exista doar 19 concurenți care merg mai departe, dar fiecare jurat va avea dreptul să acorde o a doua șansă, un Joker.

Emoțiile, la cote maxime pentru preparatele de la MasterChef

În prima rundă de confruntări, concurenții se confruntă cu emoții extrem de mari, iar jurații sunt cât se poate de exigenți. „Nu vreau să pun presiune pe voi, dar o fac cu mare plăcere”, le-a spus chef Radu Dumitrescu concurenților, înainte să înceapă concursul.

La final, 20 dintre concurenții care au trecut de prima etapă vor avea șansă meargă mai departe și mai ales să se lupte pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe