Tragedie pentru un chef care apărea la „MasterChef”, de la Pro TV: a murit din cauza coronavirusului!

Tragedie pentru un chef care apărea la MasterChef, de la Pro TV: a murit din cauza coronavirusului!
Momente cumplite pentru fanii MasterChef

Fanii emisiunii „MasterChef” sunt în doliu. Sissoko Sidia, un fost concurent de la emisunea difuzată de Pro Tv, a pierdut lupta cu moartea. Bucătarul a decedat din cauza coronavirusului.

Bucătarul Sissoko Sidia nu a supraviețuit

În această dimineață, faimosul chef Sissoko a fost găsit mort în locuința sa. Acesta a fost supravegheat de medicul de familie, în urma infectării cu noul coronavirus.

Sissoko a devenit renumit după ce a participat la primul sezon al competiției „Masterchef”, în care s-a înscris după indemnul iubitei sale.

A fost o super-experiență la MasterChef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a remarcat Sissoko la „Povestiri Adevărate” de la Acasă TV, în urmă cu mai mult timp.

Fanii sunt distruși

Moartea celebrului bucătar a stârnit reacții pe rețele de socializare. Oamenii nu încetează să scrie mesaje de condoleanțe. Admiratorii nu pot să creadă că Sissoko Sidia nu mai e în viață.

Ultima oră
20:06 - Doar 32.734 de persoane vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Câte au primit prima doză
19:46 - Florin Roman: PNL și PSD nu s-au adunat în coaliție din dragoste, au fost presiunea publică și matematica parlamentară / Ce spune liberalul despre rămânerea lui Florin Cîțu la conducerea partidului (VIDEO)
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis