Concurenţii iUmor au motive serioase de îngrijorare! Mihai Bendeac este primul jurat al show-ului care hotărăşte cine nu va mai putea să…

Concurenţii iUmor au motive serioase de îngrijorare! Mihai Bendeac este primul jurat al show-ului care hotărăşte cine nu va mai putea să...

Concourenţii din show-ul iUmor au motive serioase de îngrijorare. Maneta care îi blochează şi nu le va mai permite să apară în faţa juraţilor este prezentă şi sezonul acesta în emisiune. Ea le dă posibilitatea celor trei, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo să decidă ce participanţi nu vor mai avea voie să apară în platou.

Mihai Bendeac se pare că este primul jurat care va trage de manetă, în ediţia din acest weekend. Potrivit Antena1.ro, actorul va împiedica să mai participe la show un concurent pe care chiar el l-a rugat să se întoarcă în următoarele zile.

Bendeac a decis să îi ofere concurentului o a doua şansă, însă la cel de-al doilea moment prezentat de participant, actorul s-a răzgândit. “Poți să mai stai o zi sau două și să te aduni puțin, să mai lași din emoții și să te întorci”, a spus Mihai Bendeac, potrivit sursei menţionate mai sus.