Corina Chiriac a împlinit 71 de ani. Ce mesaj le-a transmis fanilor (FOTO)

Corina Chiriac a împlinit 71 de ani. Ce mesaj le-a transmis fanilor (FOTO)

Recunoscută pentru melodiile pentru care le-a lansat, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”, Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară din România.

Artista a împlinit 71 de ani chiar în ziua în care credincioșii îl prăznuiesc pe Sf. Dumitru, în 26 octombrie. Cântăreața le-a arătat fanilor cum se serbează, postând câteva imagini din locuința sa în mediul online.

Corina Chiriac a împlinit 71 de ani

Cu un buchet de flori în brațe și o șampanie ce aștepta să fie desfăcută. Așa și-a început artista ziua de dinaintea aniversării sale propriu-zise.

„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook, alături de câteva imagini din casa sa.

Apoi, Corina a mai postat o serie de fotografii inedite din tinerețe, de pe vremea când era copil. „Mic istoric al unui bebe”, a scris artista lângă fotografiile de colecție.

După Dan Bittman, și Corina Chiriac pune la îndoială restricțiile anti-COVID

După ce liderul trupei Holograf, Dan Bittman, a reacționat față de măsurile luate de autorități pentru stoparea propagării virusului COVID-19, spunând că noul coronavirus nu este atât de periculos pe cât este prezentat, și cântăreața Corina Chiriac a vorbit despre pandemia de COVID-19, susținând că face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate”. Totodată, artista este de părere că față de vremurile actuale „comunismul era un sugar cu suzeta în gură”.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat Corina Chiriac, la Gândul Live.

Așadar, ea a mărturisit că face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate”.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid. Este important să fii informat din toate câte puțin. A fi autodidact nu este o rușine, este o mândrie, spunea tata. În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive.Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a adăugat artista.