Coșmarul COVID a lovit familia Beckham: David și Victoria, infectați cu noul coronavirus! Alți membri ai personalului, molipsiți

Coșmarul COVID a lovit familia Beckham: David și Victoria, infectați cu noul coronavirus! Alți membri ai personalului, molipsiți
FOTO: Hepta.ro

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la o petrecere din Los Angeles, la începutul lunii martie, scrie Dailymail.

Fotbalistul englez și soția sa au transmis mai departe virusul unor membri ai personalului lor, după două săptămâni în care au înconjurat globul cu avionul privat.

Au ţinut-o într-o călătorie şi într-o petrecere

Familia Beckham s-a întors din Los Angeles în Marea Britanie, de ziua fiului Brooklyn, pe 4 martie. Pe 7 martie, familia a organizat acasă o petrecere monstru de 100.000 de lire pentru a-l sărbători pe Brooklyn, notează Dailymail. Printre participanți s-au numărat logodnica acestuia, Nicola Peltz, Emma Bunton, Ramsay Gordon și fiica sa Tana, Holly și rapperul Stormzy.

După doar patru zile, familia Beckham a călătorit din nou în SUA, pe 11 martie, pentru ca David să-și lanseze noua echipă de fotbal, Inter Miami, în Florida.

Aflat în Miami, David nu a ratat o altă petrecere extinsă, organizată în cinstea rapperului Pharrell.

Familia Beckham a ajuns înapoi în Marea Britanie până pe 19 martie, cu doar patru zile înainte ca țara a intrat în stare de urgență. Chiar din Miami, David a început să se simtă rău, în timp ce Victoria a avut dureri în gât și temperatură.

Un scenariu de coșmar

O sursă apropiată familiei a descris totul ca pe ‘un scenariu de coșmar’ care a lăsat-o pe Victoria cu spaima că familia sa ar putea fi un focar de infecție pentru cei din jur.

“David avea treabă la clubul Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat acolo pentru a-l susține” – a explicat sursa.

“Au participat la câteva evenimene sociale ca parte a îndatoririlor promoționale ale lui David și au luat contact cu fanii și mai mulți oficiali ai clubului. Apoi s-au întors la Londra, unde au fost duși direct la vila lor din Cotswolds”, a mai spus aceasta.

În toate periplurile și întânirile avute, membri familiei Beckham nu au ezitat să dea mâna ori să se sărute cu diverse persoane. Coșmarul s-a dovedit real când o parte din șoferii și gărzile de corp ale familiei au început să se simtă și ei rău.

Acela a fost momentul când Victoria a decis ca toată familia să se izoleze la țară, pe domeniul deținut în Great Tew, Oxfordshire.

Vecinii din provincie nu a privit cu ochi buni „selfie-izolarea” lor din care au tot postat imagini și video pe rețelele de socializare, acuzându-i de iresponsabilitate și nesimțire, asemenea altor vedete care au făcut din pandemie show.

Familia Beckham s-a apărat spunând că și-a decis izolarea înainte ca guvernul să impună acest lucru pentru întreaga țară, pe 23 martie.

Oricum, după ce au scăpat de COVID-19 și și-au făcut testele care dovedeau că au anticorpi, clanul Beckham a plonjat din nou în vacanțe prin Grecia și Italia, mai notează Dailymail.