Motivul divorțului dintre Costin Mărculescu și Ella Nae. Actorul a iubit-o enorm, dar ar fi suferit o mare dezamăgire

Motivul divorțului dintre Costin Mărculescu și Ella Nae. Actorul a iubit-o enorm, dar ar fi suferit o mare dezamăgire

Viața regretatului Costin Mărculescu ar putea fi demnă de un roman. Actorul în vârstă de 50 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit în apartamentul său, a trăit experiențe demnde de povestit mai departe. Una dintre ele a fost și căsnicia alături de Ella Nae. Totul părea perfect în mariajul celor doi, însă atunci când părea că totul merge cât se poate de bine, cei doi au divorțat, iar motivul ar fi adus multă dezamăgire în viața actorului la acel moment.

În viața personală, dar și în cea profesională, problemele nu au lipsit deloc pentru Costin Mărculescu. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a pierdut banii investiți într-o afacere, dar și pe dragostea vieții lui. Ella Nae și actorul au format un cuplu, iar ulterior s-au căsătorit. Mariajul celor doi a fost însă a fost presărat de probleme sentimentale și de scandaluri ce au avut-o ca protagonistă pe brunetă. Toate acestea l-au afectat pe Costin, iar într-un final relația celor doi s-a încheiat, în 2015.

Motivul divorțului dintre Costin Mărculescu și Ella Nae

Regretatul actor și bruneta s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar Costin Mărculescu a considerat că a înâlnit mare dragoste la acea vreme. Cei doi s-au căsătorit la aproape cinci luni de la momentul în care s-au cunoscut. Bărbatul a ridicat-o pe brunetă pe un piedestal și a idolatrizat-o, iubind-o foarte mult, însă la final tot ea s-a dovedit a fi cea mai mare dezmăgire din viața lui, scrie Spynews.ro.

La scurt timp însă au ieșit la iveală zvonurile controversate despre brunetă, care ar fi susținut că era amanta unui om de afaceri de mai bine de 14 ani. Chiar dacă detaliile l-ar fi șocat la acel moment pe îndrăgostitul Costin Mărculescu, bărbatul a decis să nu renunțe la relație și i-a acordat mai multe șanse fostei soții pe durata mariajului.

Totuși, într-un final cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar divorțul a fost unul plin de scandaluri mediatice și momente tensionate. Zvonurile nu au contenit să mai curgă, iar dragostea purtată s-ar fi transformat în dezamăgire, scrie sursa citată anterior.

În 2014, regretatul actor povestea că relația dintre ei este una cât se poate de deschisă și sinceră, iar cei doi se iubeau mult. Costin Mărculescu mărturisea la acel moment că îi preocupau gesturile mărunte pe care le făcea pentru iubita lui: „De fiecare data cand vine acasa sau ii fac o ciorba de ceva….scriu pe ea cu smantana, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu”, povestea Costin Mărculescu în 2014 pentru Cancan.ro.

La nici un an de la căsătorie și-au spus adio, iar scandalurile de pe micile ecrane și din presă au început rapid. La acel moment, Ella Nae povestea pentru Cancan.ro că totul ar fi fost o înțelegere. „I-am zis că nu mă mai jignească. Sunt fericită că s-a prezentat. Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind”.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, în apartamentul acestuia, după ce vecinii au anunțat autoritățile. Pentru moment, din primele investigații cauza decesului ar fi fost un infract.

Urmăriți B1TV.ro și pe