Cum a scăpat Magda Pălimăriu de kilogramele în plus: „Să știți că nu e întâmplător”

Cum a scăpat Magda Pălimăriu de kilogramele în plus: Să știți că nu e întâmplător
Foto: Instagram/Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu este una dintre cele mai renumite și apreciate prezentatoare din România. Vedeta s-a mutat în Norvegia și savurează fiecare zi petrecută în țară nordică. Acum o lume, aceasta a născut un băiețel și a început să lupte cu kilogramele nedorite.

Magda Pălimariu e de nerecunoscut

Prezentatoarea a făcut câteva dezvăluiri despre  prima lună de maternitate și a povestit cum i s-a schimbat rutina zilei de când a devenit mămică.

„O bucurie să ies cu băiețelul meu la plimbare, mai ales când prind zile cu soare. Fac și multă mișcare, iar dacă vă întrebați ce e cu echipamentul pe care îl port, să știți că nu e întâmplător. Mă ajută să dau jos kilogramele pe care le-am dobândit în perioada sarcinii( sau măcar o parte)”, a scris Magda Pălimariu pe Instagram.

Cum se menține în formă

Astfel, echipamentul purtat de vedetă în timpul plimbării este format dintr-o centură modelatoare, pe care o poartă pentru a accelera procesul de slăbire în jurul taliei și abdomenului.

La o lună după ce a născut, prezentatoarea TV a atras toate privirile, recăpătându-și formele de invidiat, fiind într-o condiție fizică foarte bună, scrie elle.r0

Când va reveni Magda Pălimariu la Pro TV

În Norvegia și-a petrecut marea majoritate a timpului relaxându-se și bucurându-se de toată perioada sarcinii. A devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 42 de ani și a ales să ia o pauză de la televiziunea care a consacrat-o.

Totuși, fanii au fost curioși dacă o vor mai revedea pe frumoasa prezentatoare la Pro Tv. După ce a prezentat în ultimii ani vremea la Pro Tv, Magda a surprins pe toată lumea când a plecat în Norvegia și a renunțat la rubrica despre care vă spuneam.

Într-un interviu recent, Magda a spus că nu știe exact când va fi data exactă când se va întoarce la prezentarea rubricii Meteo.

Urmăriți B1TV.ro și pe