Cum arăta Corina Chiriac în tinerețe. Totul despre iubirile pătimașe și dezamăgirile răsunătoare (FOTO)

Cum arăta Corina Chiriac în tinerețe. Totul despre iubirile pătimașe și dezamăgirile răsunătoare (FOTO)
foto: Facebook @ Corina Chiriac

Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară din România, a împlinit 71 de ani pe 26 octombrie.

Interpreta șlagărelor „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama” a împărtășit cu fanii săi din mediul online câteva imagini inedite din tinerețe, de pe vremea când era copil.

Cum arăta Corina Chiriac în tinerețe

„Mic istoric al unui bebe”, a scris artista lângă fotografiile de colecție.

Corina Chiriac, despre iubirile din tinerețe

Anul trecut, într-un interviu acordat pentru femeide10.ro, interpreta de muzică ușoară a oferit câteva detalii despre viața ei personală. Artista a avut parte atât de iubiri pătimașe, cât și de dezamăgiri răsunătoare.

Corina Chiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ovidiu Lipan Țăndărică, dar relația lor a fost mediatizată abia în anii ‘90. Peste ani, Țăndărică spunea că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina.

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, «Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?». Poate ziceam «Da», că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice «Vai, ce te-am iubit!»”, a povestit artista.

Tot în anii tinereții, artista s-a iubit cu un artist de talie internațională, celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 80 de ani, adorat la vremea respectivă în toată Europa. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu.

Și cu el artista noastră a fost la un pas de căsătorie, însă nu a fost să fie. Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, omul de afaceri Virgil Anastasiu, carea muritrecent, pe 22 iulie. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Urmăriți B1TV.ro și pe