Cum arată soția lui Alexandru Arșinel și cum a fost văzută lângă sicriul actorului

Cum arată soția lui Alexandru Arșinel și cum a fost văzută lângă sicriul actorului
Foto: Facebook @ Alexandru Arșinel

Marinela, soția lui Alexandru Arșinel, a stat la căpătâiul marelui îndrăgitului artist chiar dacă starea ei este extrem de precară. Deși se află într-un scaun cu rotile, ea a fost adusă de fiul ei și a rămas ore întregi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului. Soția a depus o coroană cu flori deosebite și un mesaj dureros: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, scrie cancan.ro.
Marinela i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 54 de ani.

De ce a murit Alexandru Arșinel?

Marele actor se confrunta de mulţi ani cu probleme serioase de sănătate. În 2013, a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, dar suferea și de diabet zaharat și hipertensiune arterială. De asemenea, avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară.

Ultimele săptămâni de viață și le-a petrecut la ATI. Din spital se alesese și cu o infecție nosocomială, pe care medicii nu au reușit să o trateze.

Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel?

Înmormântarea lui Arșinel va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu, a anunțat fiul actorului.

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la vârsta de 83 de ani. Actorul era internat de mai mult timp, pentru tratarea unor leziuni cauzate de repausul prelungit la pat.

Urmăriți B1TV.ro și pe