Cum arată vila Simonei Halep, situată în inima Bucureștiului, în care plănuiește să se mute cu iubitul (FOTO)

foto: Hepta.ro / AFP7 / Rob Prange

Începe o nouă etapă în viața Simonei Halep. Din această toamnă, sportiva se muta într-o vilă superbădin cartierul bucureştean Primăverii, alături de iubitul ei,Toni Iuruc.

Locuințaîn care tenismena plănuiește să trăiască să-și întemeieze o familie alătuiri de omul de afaceri, a fost finisată într-un timp record. În luna noiembrie a anului trecut, Iurucse transformase într-un adevărat şef de şantier, fiind zilnic prezent lângă muncitorii care încercau să-i dea construcţiei faţa dorită de cei doi îndrăgostiţi.

În luna martie, vila era încă în renovare, iar acum este gata să fie locuită.

Vila din cartierul primăverii pe care Simona Halep a cumparat-o si o renovează

Vila Simonei Halep, din cartierul Primăverii, în timpul renovării

Fotoreporterii click.roi-au surprins pe Simona Halepși Toni Iuruc , lapoarta vilei lor, în luna aprilie,chiar cu o zi înainte ca ea să pornească spre Stuttgart, pentru turneul de tenis. Înaintea plecării nu doar că au făcut vizite acolo, dar au şi stat în superba casă, semn că s-au mutat sau că fac ultimele pregătiri.

Vila Simonei Halep, după renovarea completa

Vila Simonei Halep a fost renovată și își așteaptă noii locatari

Sportiva deține mai multe proprietăţi în care a investit banii câștigați din tenis: două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov, în valoarede aproapedouă milioane de euro, un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux în Mamaia, iar în Constanţa, lângă casa părintească, un bloc de două etaje.

În plus, anul acesta firma fratelui său, Nicolae, a primit autorizaţiile pentru construcţia unui hotel de patru etaje şi cinci stele în centrul Constanţei. Acestora li se adaugă locuinţele construite pentru folosinţa ei sau a familiei: o vilă de 600.000 de euro în care stă tenismena când revine în oraşul natal şi un ansamblu de trei vile în Constanţa pentru alţi membri ai familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe