Cum au păcălit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta a II-a

Cum au păcălit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta a II-a
Foto: Hepta/Abaca Press / Utrecht Robin/ABACA.

Se părea că decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta în California și de a renunța la îndatoririle membrilor familiei regale ar distruge definitiv relațiile cu rudele britanice. Totuși, punctul de neîntoarcere a fost interviul scandalos cu Oprah Winfrey, în care cuplul era deja foarte „deschis”. Și în timp ce toată lumea credea că ducii nu se vor mai înțelege niciodată cu Windsor, au venit cu un plan bun.

Regina Elisabeta, păcălită de Meghan și Harry

Designerul englez Nicky Haslam, care comunică îndeaproape cu toate persoanele cu titlul britanic (de la Ducesa de Cornwall la Prințul Michael de Kent), a spus că Harry și Megan urmau să-și numească fiica Doria, dar în curând s-au răzgândit și au decis să-i dea bebelușului numele Reginei.

Potrivit lui Nicky Haslam, înainte de a lua o decizie, ducii au decis să se consulte cu Regina. După apelul telefonic, Elisabeta a II-a a fost sigură că Harry și Meghan își vor numi fiica Elizabeth și nu Lilibet. Și cât de surprinsă a fost când a descoperit că cuplul i-a folosit porecla din copilărie.

„L-am auzit pe el (Harry) strigând-o și spunând: ‘Vrem să-i punem fiicei noastre numele după tine, bunico’. Ea a spus: ‘Ce drăguț din partea ta, mulțumesc’, crezând că vorbea despre numele Elizabeth. Deci, au primit permisiunea, dar nu au dat un nume”, a spus Nicky în cadrul unui podcast.

Urmăriți B1TV.ro și pe