Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu: „Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația”

Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu: Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația
sursa Foto: Instagram // Jorge

Între cântăreţul Jorge și soția lui este o diferență de 10 ani și chiar și așa, acest lucru nici nu se resimte în căsnicia lor. În plus, cei doi se mândresc cu o familie frumoasă și cu faptul că au reușit să treacă mereu împreună peste greutățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului în relație.

Jorge a făcut recent câteva mărturisiri cu privire la relația lor și despre momentele de infidelitate, dar și cum au reușit să treacă peste ele, într-un interviu pentru Viva.ro.

Jorge, despre infidelitatea în cuplu

Relația dintre Jorge și soția lui nu a fost întotdeauna perfectă și ca în orice alt cuplu de altfel, au existat certuri și despărțiri. Astfel că, artistul a recunoscut că „Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă.

„Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești despre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect. În plus, nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu, ci are legătură cu puterea de înțelegere a celuilalt și discuțiile pe care le-am avut, felul în care ne-am raportat unul la celălalt în urma discuțiilor și cum am evoluat ca și cuplu.” a mai povestit Jorge.

Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitate

Cât despre infidelitate și cum au reușit să își salveze relația, cântărețul a povestit că „Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înteleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune.”

Artistul a povestit că relația lor este din ce în ce mai bună, și că se înțeleg reciproc din priviri. „Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.” a mai spus artistul, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)
21:54 - Cele mai periculoase zone de scăldat de pe litoralul românesc