Cum depășesc vedetele momentele dificile în relație: experiența lui Radu Vâlcan și Adela Popescu

Cum depășesc vedetele momentele dificile în relație: experiența lui Radu Vâlcan și Adela Popescu
Foto: Facebook/Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din industria divertismentului românesc, dar asta nu înseamnă că nu au avut momente de criză în relație. Prin comunicare, acest cuplu celebru a putu rezolva totul, relatează Viva.

Vedetele au menționat că relația lor este construită pe încredere și respect, astfel au reușit să construiască ceva frumos.

„Povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”

Adela Popescu mărturisește că au fost momente în care relația lor putea să ia o altă direcție.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm ”

Soțul ei, Radu Vâlcan, spune că trebuie să existe o bază pentru a trece peste slăbiciuni și că important este ca oamenii să se cunoască suficient de bine.

„Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel” 

Cine pentru cine s-a schimbat

Radu Vâlcan este o fire mai introvertită. El menționează că este mai pragmatic.

„În perioada asta, se discută numai depre scuturi de apărare, mecanisme, deci vedem cât de importante sunt. Cred că toți cei care am prins și perioada comunismului am învățat să fim mai, să zicem, pragmatici, indiferent de zâmbetul și deschiderea pe care le afișează unul sau altul ”

Soția sa a mărturisit că nu a avut probleme la acest capitol.

„Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. (zâmbește) Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră ”

Mai mult, vedeta mărturisește că nu a încercat să îl schimbe și că a descoperit la el alte laturi datorită unei legături puternice dintre ei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

„N-avem nimic de ascuns”

Cuplul a declarat că nu îi deranjează nimic, chiar și după 12 ani de relație. Mai au de lucrat la capitolul „să lăsăm telefonu deoparte”. Nu au fost încercați nici de gelozie.

„Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătea firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii, spune Radu.

Ambii au spus într-un glas că fidelitatea absolută există.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni